Koneasentajat, jätevedenpuhdistuksen kunnossapito, HSY Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtym
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 10.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei, ja tervetuloa HSY:lle töihin!

Teemme työtä, jolla on yllättävän suuri merkitys. Huolehdimme siitä, että yli miljoonan pääkaupunkiseudun asukkaan elintärkeät peruspalvelut - vesi- ja jätehuolto - toimivat mahdollisimman kestävästi nyt ja tulevaisuudessa. Tuotamme myös monipuolista ympäristötietoa, jonka avulla elinympäristöämme voidaan parantaa. www.hsy.fi.

Liity joukkoomme ja hae meille hommiin!

Haemme Espooseen Blominmäen ja Helsinkiin Viikinmäen jätevedenpuhdistamoille kaukokäyttöön vakituiseen tehtävään

KAHTA KONEASENTAJAA

Me vesihuollon jätevedenpuhdistuksessa huolehdimme HSY:n alueen sekä sitä ympäröivien kuntien jätevesien tehokkaasta puhdistamisesta jätevedenpuhdistamoissa Viikinmäessä Helsingissä ja Blominmäessä Espoossa. Lisäksi hallinnoimme alueen jätevedenpumppaamoita ja huolehdimme teollisuudesta peräisin olevien, poikkeavien jätevesien puhdistamisesta.

Tehtäviisi kuuluvat jätevesipumppaamoiden käyttö-, huolto-, asennus- ja kunnossapitotyöt.

Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus ja kokemusta kunnossapito- ja huoltotöistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää vähintään B-ajokorttia. Katsomme eduksi kokemuksen kunnossapitojärjestelmien käytöstä.

Arvostamme tehtävässä oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä, hyviä yhteistyötaitoja ja halua kehittyä.

Tarjoamme sinulle

- Olemme vakaa ja vastuullinen työnantaja, joka pyrkii aina parempaan. Meillä viihdytään usein pitkään, sillä isona toimijana työtehtäviemme kirjo ja työnkuvien monipuolisuus on valtaisa.
- Työturvallisuus on meille tärkeää ja panostamme perehdytykseen. Käytössäsi ovat laadukkaat työkalut ja laitteet. Teemme myös jatkuvasti työtä työolojen riskien kartoittamiseksi, koska huolella tehty riskien arviointi on yksi työturvallisuuden perusta.
- Panostamme työhyvinvointiin. Meillä on laaja työterveyshuolto sekä tarjoamme henkilöstöllemme tyhy-päiviä ja henkilöstötapahtumia. Henkilöstöetuihimme kuuluvat muun muassa HSL:n työsuhdematkakortti, Epassin lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu sekä henkilöstön harrastuskerhotoiminta. Tutustu tarkemmin henkilöstöetuihimme ja työskentelyyn HSY:llä verkkosivuillamme.(https://www.hsy.fi/hsy/hsy-tyonantajana/)

Tehtäväkohtainen palkka on työkokemuksesta riippuen 2684,11-2871,20 €/kk, jonka lisäksi on mahdollista saada aikaisemman työkokemuksen perusteella työehtosopimuksen mukainen ammattialalisä.

Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löydät tarkempia tietoja osoitteessa supo.fi.(https://supo.fi/etusivu)

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitomestarit Olli Kainulainen, p. 040 521 9773 tai Kari Kairajärvi, p. 040 486 9391.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi verkkosivujemme hakulomakkeella viimeistään 10.10.2024.

Työpaikan osoite: Blominmetsäntie 11, 02780 Espoo tai Hernepellontie 24, 00710 Helsinki.

Työnantajalupauksemme jokaiselle työntekijällemme on:
Välitämme ympäristöstämme ja toisistamme. Kehitämme toimintaamme ja itseämme. Teemme yhdessä maailman kestävimmän kaupunkiseudun.

Tutustu työntekijöidemme uratarinoihin verkkosivuillamme.(https://www.hsy.fi/hsy/tyontekijatarinat/tyontekijatarinat-listaus/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://hsy.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=604&jbid=15