Kokoonpanija, konepaja- ja metallituotteet, Biisoni Pohjanmaa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakasyrityksellemme motivoitunutta ja kädentaitoja omaavaa mekaanista kokoonpanijaa vakituiseen työsuhteeseen. Tämä on loistava mahdollisuus liittyä monipuolisiin kokoonpanotehtäviin, joissa pääset kehittymään metalliteollisuuden osaajana!

Työnkuvaus

Mekaanisen kokoonpanijan tehtävässä pääset työskentelemään kokoonpanotehtävien parissa työssä, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen. Muuttuvat projektit tuovat työpäiviisi vaihtelua, ja teet kokoonpanotyötä teknisten piirustusten mukaan. Erilaiset työkalut pysyvät käsissäsi, eikä sinua pelota tarttua työhön. Aikaisempi kokemus metalliteollisuudesta tai sähköalan koulutus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on, että sinulla on reipas ja motivoitunut asenne. Työhön saat kattavan perehdytyksen, joten aiempi kokemus ei ole välttämätön.

Työ on vakituinen ja päivätyö, jossa työajat sijoittuvat arkisin klo 6.00 / 7.00 - 14.30 / 15.30 välille. Näin iltapäivät ja illat jäävät vapaaksi, jolloin voit nauttia vapaa-ajasta.

Mitä odotamme sinulta

Koska työssäsi luet teknisiä piirustuksia, edellytämme sinulta hyvää ymmärrystä niihin liittyen. Työssäsi tarvitset hyvää fyysistä peruskuntoa, sillä työ voi olla ajoittain fyysisesti kuormittavaa. Sinulla tulisi olla kokemusta erilaisten työkalujen käytöstä, ja pystyt työskentelemään tarkasti ja huolellisesti ohjeiden mukaan. Lisäksi toivomme sinulta oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta työntekoon. Aikaisempi kokemus metalliteollisuudesta tai sähköasentajan tausta on ehdottomasti etu, mutta tärkeintä on halu oppia ja kehittyä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme vakituisen työpaikan, jossa pääset osaksi ammattitaitoista ja kannustavaa tiimiä, ja voit kehittää osaamistasi sekä hyödyntää taitojasi haasteellisten työtehtävien parissa. Vaihtelevat kokoonpanotyöt pitävät työpäiväsi mielenkiintoisina. Palkkaus on teknologiateollisuuden TES:in mukainen ja määräytyy aiemman työkokemuksesi mukaan.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja työsuhde solmitaan Biisoni Pohjanmaa Oy kanssa.

Kiinnostuitko?

Mahtavaa! Haluamme ehdottomasti kuulla sinusta. Lähetä hakemuksesi linkin kautta viimeistään 13.10.2024. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy. Lisätietoja tehtävästä saat Susannalta Biisonilta, p. 0504714129, susanna.tallbacka@biisoni.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.biisoni.fi/jobs/5015240-mekaaninen-kokoonpanija-vakituiseen-tyosuhteeseen