Valokuituasentajia, Barona Kunnossapito Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 9.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme valokuituasentajia Espoon alueelle vakituiseen työsuhteeseen.

Valokuituasentajana työtehtäviisi kuuluvat muun muassa valokuituverkkojen asennustehtävät, huollot, vianetsintä sekä laadunvarmistus niin uudis- kuin saneerauskohteissa. Työ on osin liikkuvaa ja työkohteita on niin Espoossa kuin sen lähialueilla noin 100-150km säteellä. Työtä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa 7-15:30, mutta se voi vaihdella hieman tarpeen mukaan.

Tehtävässä sinulta edellytetään tarkkuutta ja teknistä osaamista optimaalisen signaalinsiirron varmistamiseksi valokuituverkossa.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta esimerkiksi sähkö- tai tietoliikennetekniikan opinnoista ja aikaisempi työkokemus tehtävistä luetaan eduksi. Työssä edellytetään myös asiakaspalvelualttiutta ja kykyä työskennellä niin itsenäisesti kuin tiimissä. Valmis ammattilainen sinun ei kuitenkaan tarvitse olla, sillä saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen ja hyvällä asenteella pääset jo pitkälle. Hakijalla tulee olla lisäksi voimassa oleva B-ajokortti ja katsomme eduksi oman auton käyttömahdollisuuden.

Tarjoamme sinulle:

-Pitkäaikaisen työsuhteen mukavassa työporukassa

-Vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän

-Kilpailukykyisen palkan

-Mahdollisuuden oppia ja kehittyä urallasi

-Kattavan perehdytyksen ja kokeneen tiimin tuen

Työn suorittamiseen tarvittavat laadukkaat työvälineet ja turvallisen työympäristön

Jätäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja työt on mahdollista aloittaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/66f3e165ad8059001eb9e8b2