Tamlans Oy hakee autosähköasentajaa Vantaalle, Oy Tamlans Ab
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 16.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme

AUTOSÄHKÖASENTAJAA

Autosähköasentajana hallitset ajoneuvojen sähköistykseen liittyvät varustelutyöt, osaat lukea sähköpiirustuksia ja johdotuskaavioita, sekä omaat taidot kevyiden sähköjohtosarjojen valmistuksessa ohjeiden mukaan. Arvostamme huolellista työnjälkeä ja kokemusta koulutuksen tai harrastusten kautta. Sähköajoneuvojen varustelussa toimimme koko ajan enenevissä määrin ja tarjoamme tarvittavat koulutukset niiden turvalliseen varusteluun.

Odotamme hakijalta reipasta asennetta ja maalaisjärkeä, aktiivista osallistumista ja oma-aloitteisuutta sekä tiimityöskentelytaitoja. Sähköasentajan koulutus katsotaan eduksi.

TARJOAMME SINULLE

Viihtyisän työympäristön ja monipuolisia työtehtäviä uusimpien ajoneuvoalan tuotteiden parissa. Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa ja ottaa vastuuta omaan työhön liittyen, ja oppia ja kehittyä ajoneuvovarustelun ammattilaisena. Samalla pääset osaksi kehittyvää kotimaista korivarusteluyritystä, jonka toiminnan perusta on tuotteiden ja toiminnan erinomainen laatu, ja monipuolisen osaamisen mahdollistama laaja palvelukyky.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:olli.hatala@tamlans.fi