Parturi-kampaaja, Piece of Hair Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 17.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko motivoitunut, rehellinen, positiivinen, hyvä asiakaspalvelija? Tule sopimusyrittäjäksi Piece of Hairin huipputiimiin!

Työvuosien määrällä ei ole väliä - oletpa kokenut tai vastavalmistuva parturi-kampaaja, me autamme sinua kehittymään urallasi. Upeat, kansainvälisen tason liikkeemme sijaitsevat kauppakeskus Mall of Triplassa, Helsingin Pasilassa sekä Espoossa Iso Omenassa.

Piece of Hair on tunnettu laadukkaasta asiakaspalvelustaan sekä värjäyspalveluistaan. Meitä ohjaa halu tehdä asioita ennakkoluulottomasti ja rohkeasti. Haluamme kehittää itseämme eteenpäin olemalla edistyksellisiä ja innovatiivisia.

Ammattimainen pitkäkestoinen markkinointi ja Suomen parhaissa kauppakeskuksissa toimiminen takaavat runsaan asiakasvirran salonkeihimme. Meille on tärkeää, että voimme tarjota turvallisen ja luotettavan työympäristön, yhdistämällä luovuuden ja hyvän ansaitsemismahdollisuuden.

Voit tutustu meihin tarkemmin instagram.com/pieceofhairsalon/

Tarjoamme sinulle

Aloittaaksesi tarvitset vain omat työvälineet, kammat, sakset yms. - kaikki muu kuuluu sopimukseen ja voit keskittyä asiakkaiden tekemiseen. Käytössäsi ovat alan parhaat väri- ym. tuotteet, ja me huolehdimme taustalla markkinoinnista ja asiakashankinnasta. Omaa asiakaspiiriä et tarvitse aloittaaksesi.

Kouluttaudumme säännöllisesti ja suunnittelemme henkilökohtaisen urapolun sinulle. Meillä pääset kehittymään urallasi, osallistumaan inspiroiviin tapahtumiin, koulutuksiin, kuvauksiin ja yhteistöihin.

Piece of Hairilla työskentelemme rennossa ja lämminhenkisessä ilmapiirissä! Panostamme siihen, että tiimiläisillämme on hyvä yhteishenki; kun sinun on mukava olla ja tulet kuulluksi, viihdyt työssäsi!

Salonkimme laajat aukioloajat tarjoavat hyvät mahdollisuudet palvella asiakkaitasi silloin kun se heille sopii. Isossa tiimissä työajat sovitaan joustavasti, ja sinä itse pääset suunnittelemaan työvuorosi sopimuksemme puitteissa.

Toivomme sinulta

-Halua kehittyä ja oppia
Meillä voit aloittaa Junior Stylistina tai Stylist tason tekijänä. Jatkossa mahdollisuus kehittyä Senior Stylistiksi.
-Hyvää asiakaspalvelutaitoa
Asiakaskeskeisyys on tärkeä arvomme. Meistä jokainen on erilainen ja meille jokainen asiakas on erityinen.
- Luotettavuutta
Myös rehellisyys ja avoimuus ovat meille tärkeitä. Me tiiminä yhdessä menestymme.

Hakemukset ja tiedustelut spostitse
Piia.martiskainen@pieceofhair.fi

Hae työpaikkaa osoitteesta