Projektipäällikkö, Kosteus- ja sisäilmatekniset ku, Ramboll Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ramboll on uudessa strategiassaan asettanut tavoitteekseen olla kestävässä kehityksessä johtava kansainvälinen toimija, joka auttaa asiakkaitaan ja yhteiskuntaa siirtymään kohti kestävää tulevaisuutta. Tarvitsemme osaavia asiantuntijoita ratkaisemaan näitä haasteita. Etsimme nyt sinua, visionääri ja kokenut kuntotutkija, liittymään tiimiimme Espooseen, jossa jokainen päivä on askel kohti kestävämpää huomista. Rambollissa työskentely ei ole vain uraa - se on mahdollisuus vaikuttaa, inspiroida ja kehittää ratkaisuja, jotka määrittävät tulevaisuuttamme. Oletko sinä uusi projektipäällikkömme?

Uusi tehtäväsi ja tiimisi

Uutena projektipäällikkönä Rambollilla pääset johtamaan alan kärkeä edustavia rakennusteknisiä ja kosteus- sekä sisäilmateknisiä tutkimusprojekteja. Sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus tuoda esiin koko potentiaalisi, luoda innovatiivisia ratkaisuja ja ennen kaikkea, vaikuttaa aidosti. Rakennusten tutkiminen ja kunnon puolueeton selvittäminen ovat tärkeässä osassa peruskorjausten ja -parannusten onnistumisessa. Kantavien rakenteiden ja betonirakenteiden kuntotutkimukset, kosteus- ja sisäilmatekniset tutkimukset, asbesti- ja haitta-ainekartoitukset ja purkukartoitukset ovat erikoisalaamme. Olemme tarjonneet ratkaisuja lukuisiin monimutkaisiin ja monitahoisiin ongelmiin kiinteistöjen korjauksien osalta.

Palvelumme kattavat kaiken aina käyttöiän arvioinnista lähtien kattaviin tutkimuksiin, korjaussuunnitteluun ja korjaustöiden laadunvarmistamiseen saakka. Rambollilla kohtaamme haasteet yhdessä, luotamme toisiimme ja tuemme jokaisen asiantuntemusta. Arvostamme sinun ainutlaatuista panostasi ja tuemme urasi kehittymistä - meillä saat olla oma itsesi.

Keskeiset työtehtäväsi ja vastuusi:

Toimit kosteus- ja sisäilmateknisissä tutkimuksissa projektipäällikkönä ja kuntotutkijana erilaisissa kuntotutkimusprojekteissa
Tehtävän sisältöalue, painopiste ja tehtävänimike muokataan kokemuksesi perusteella
Kokemuksesi mukaan voit olla osa tekniikkaryhmäämme, jossa kehitämme toimintaprosesseja vastaamaan tulevaisuuden tarpeita
Tietoja sinusta

Tämän avoimen tehtävän osalta odotamme sinulta:

insinöörin tutkintoa rakennetekniikasta (ins. AMK, YAMK tai DI)
RTA-sertifikaatti
Kokemusta kosteus- ja sisäilmateknisistä kuntotutkimuksista vähintään 3 vuotta
Sujuva Suomen kielen taito
Office työkalujen sujuva hallinta.
Sujuva kirjoitustaito kuntotutkimusraporttien laadintaan.
Työ vaatii itsenäistä työskentelyä, asiakashankintaa, projektiryhmän työllistämistä ja tutkimusvälineiden hallintaa ja rakenneavausten tekemistä.
Muut alan pätevyydet (esim. KVKT, AHA, betonirakenteiden kuntotuntija) ovat eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle

Laajat mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen ja kouluttautumiseen
Sinua tukevat esihenkilöt, joita ohjaavat johtamisen periaatteemme
Ystävällisen ja ihmisläheisen työkulttuurin, jossa tulet arvostetuksi omana itsenäsi
Aidon mahdollisuuden vaikuttaa oman työsi kautta
Ramboll-säätiön ja Rambollin vahvan arvopohjan
Työskentele kestävän kehityksen ytimessä Suomessa

Ramboll on globaali suunnittelu- ja konsultointiyritys. Uskomme, että kestävän muutoksen tarkoituksena on luoda maailma, jossa sekä luonto että ihmiset kukoistavat. Tämä on koko toimintamme ydin, ja sen eteen teemme töitä joka päivä. Vastuullisuus on ollut toimintaperiaatteemme perustamisesta lähtien ja avoimuus ja uteliaisuus ovat työskentelykulttuurimme kulmakiviä. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 500 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ja kestävät ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa.

Yhdenvertaisuus, monimuotoisuus ja osallisuus

Yhdenvertaisuus, monimuotoisuus ja osallisuus ovat kaiken tekemisemme ytimessä. Erilaiset kokemustaustat ja näkökulmat ovat oleellisia, kun luodaan aidosti kestäviä yhteiskuntia. Toivotamme tervetulleeksi kaikkien ehdokkaiden hakemukset esimerkiksi iästä, kansalaisuudesta, vammaisuudesta, siviilisäädystä, mahdollisesta raskaudesta tai vanhemmuudesta, rodusta, uskonnosta tai uskomuksista, sukupuolen määrittelystä ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Jos haluat keskustella mistä tahansa järjestelyistä, joita saatat tarvita hakuprosessin aikana, otathan yhteyttä meihin job.advert.accessibility@ramboll.com.

Oletko valmis liittymään joukkoomme?

Jätä hakemuksesi hakupainikkeen kautta. Liitä mukaan CV:si ja kerro miksi olisit sopiva tehtävään. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 31.10.2024.

Jos jokin asia jäi askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antaa mielellään osastopäällikkö Juho Lipponen (p. 040 6310525), osastopäällikkö Jussa Perkkiö (p. 045 8765735) ja yksikönpäällikkö Pekka H. Ranta (p. 040 8212530).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.smartrecruiters.com/Ramboll3/744000016264796-projektipaallikko-kosteus-ja-sisailmatekniset-kuntotutkimukset