Osastonlääkäri, kotisairaala Salon alue, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 9.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Osastonlääkärin kokoaikainen virka on vakituinen ja sijoittuu Tyks-sairaalapalveluiden Yleislääketieteen ja kuntoutuksen osastopalvelut -tulosryhmän itäiselle palvelualueelle Varsinais-Suomen hyvinvointialueella.

Kotisairaalan lääkärinä vastaat potilashoidosta, lääkehoidosta ja diagnostiikasta yleislääketieteen (Yle) itäisen palvelualueen kotisairaalassa Salon toimipisteessä. Itäiseen alueeseen kuuluvat Salon lisäksi Somero ja Kemiönsaari. Alueen kotisairaalapotilaat jaetaan toisen lääkärin kanssa, joka nyt tekee kotisairaalan lääkärin työtä alueella. Työ on itsenäistä ja sopivasti haastavaa ja saat siihen apua kokeneilta kollegoilta. Kotisairaalatyötä on mahdollisuus tehdä osittain myös etäyhteyksin. Työhön kuuluu muutamia kotikäyntejä kuukaudessa sairaanhoitajan kanssa.

Työaikaa voit halutessasi käyttää myös osastotyöhön (Yle-osastoilla tai palliatiivisella osastolla) pienellä tuntimäärällä 10-20 % työajasta.

Virka on Tyks yleislääketieteen osastojen itäisen palvelualuejohtajan alaisuudessa.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla katsotaan eduksi.

Kielitaitovaatimuksena hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja ruotsin kielen taito.

Eduksi sinulle katsotaan:
-kokemus erikoislääkärin pätevyyttä edellyttävistä tehtävistä
-kokemus kotisairaalatyöstä
-kehittämis-, koulutus- ja tutkimusmyönteisyys
-yhteistyötaidot moniammatillisessa työyhteisössä.

Virkaan valittavalta odotetaan:
-sairaalapalveluiden ja palveluprosessin tuntemusta
-hyviä vuorovaikutustaitoja
-kykyä vahvistaa yhteistyötä eri toimijoiden välillä sekä toimia luottamuksen rakentajana ja ylläpitäjänä
-muutosvalmiutta ja uusien kokonaisuuksien eteenpäin viemistä.

Koulutuksia tuetaan toiveidesi ja tarpeittesi mukaan.

Salossa on neljä yleislääketieteen osastoa ja kotisairaala. Työskentelet tiimin jäsenenä, johon kuuluu lääkäreiden ja hoitajien lisäksi terapeutteja ja palveluohjaajia.

Salon kotisairaalan toimisto ja yleislääketieteen osastot sijaitsevat Sairaalantie 9, Salo.

Tehtävästä maksettavan peruspalkan lisäksi sinulla on mahdollisuus saada erilaisia lisiä, esim. työkokemuslisä. Työkokemuslisää maksetaan hyväksi laskettujen työvuosien perusteella ja mukaan lasketaan myös muilla työnantajilla tehty saman alan työ.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-04-568-24/fi_FI