Vastuullisuusasiantuntija, Apetit Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 18.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Apetit-konserniin

Vastuullisuusasiantuntijaa

kehittämään Apetitin vastuullisuustyötä ja raportointia. Vastuullisuusasiantuntijana työskentelet monipuolisesti erilaisissa vastuullisuuden ja kestävyysraportoinnin tehtävissä. Osallistut muun muassa CSRD- ja CDP- raportointiin sekä toimit Apetitin liiketoimintojen tukena kestävyyssääntelyn kehityksessä. Teet ja kehität myös Apetitin päästölaskentaa ja osallistut konsernin päästövähennystavoitteiden valmisteluun sekä Apetitin kestävyysraportointijärjestelmän kehittämiseen.
Työskentelet osana konsernin viestintä- ja vastuullisuustiimiä ja toimit tiiviissä yhteistyössä Apetitin liiketoimintojen kanssa. Tehtävä on määräaikainen ja vähintään 12 kuukautta kestävä. Raportoit tehtävässäsi konsernin viestintä- ja vastuullisuuspäällikölle.

Toivomme sinulta
Olet tarkka, analyyttinen ja nopea omaksumaan uusia asioita. Tehtävässä onnistuminen edellyttää aiempaa kokemusta kestävyysraportoinnin ja yritysvastuun tehtävien parissa toimimisesta. Kirjoitat sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi ja hallitset raportoinnin ja mittaamisen erilaiset tehtävät. Soveltuva tietojärjestelmäosaaminen katsotaan eduksi.
Apetit-konsernin olennaisimmissa vastuullisuusteemoissa korostuvat erityisesti alkutuotantoon, ilmastoon ja biodiversiteettiin liittyvät seikat, joiden erityistuntemus katsotaan eduksi.
Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, haluamme auttaa sinua onnistumaan tehtävässä.

Tarjoamme sinulle
Vastuullisuusasiantuntijana toimit monipuolisissa Apetitin viestintä- ja vastuullisuustiimin tehtävissä. Saat laajasti vastuuta vastuullisuuden ja kestävyysraportoinnin tehtävistä eri kestävyyssääntelyiden merkittävässä murroksessa. Apetit on vahvasti sitoutunut kotimaiseen alkutuotantoon, joten tutuksi tulevat niin alkutuotantoon, elintarvikealaan kuin vastuullisuuden johtamiseen ja raportointiin liittyvät asiat.
Tarjoamme työntekijöillemme kattavat henkilöstöedut, työajan joustot, etätyökäytännöt sekä mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja kasvaa oman alansa asiantuntijana.

Työpisteesi voi olla Helsingissä tai Säkylässä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/vastuullisuusasiantuntija/ZleWbw