Vastaanottovirkailija yötyöhön, Break Sokos Hotel, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Primary location:
SOTKAMO

Osuuskauppa Maakunnan hotelli, Break Sokos Hotel Vuokatti, sijaitsee Vuokatin matkailukeskuksessa. Hotellissamme on 140 huonetta, 36 lomahuoneistoa, Ravintola Amarillo ja Kainuuravintola Kippo sekä tasokkaat kokoustilat. Hotellissamme on käynnissä uudistus, joka on valmis kevään 2025 hiihtolomille. Tutustu hotellin tunnelmaan Instagramista @breakvuokatti ja Facebookista @BreakSokosHotelVuokatti.

Haemme Break Sokos Hotel Vuokattiin VASTAANOTTOVIRKALIJAA yötyöhön.

Haemme asiakaspalvelun sydämensä asiaksi kokevaa henkilöä vahvistamaan vastaanoton tiimiämme. Teet työtäsi innostuneesti, positiivisella otteella, ja osaat toimia myös paineen alla ratkaisukeskeisesti arjen vaihtelevissa tilanteissa.Olet sosiaalinen, joustava ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja hallitset sujuvan suomen ja englannin kielen taidon.

Vastaanotossa yövuoromme tehtäviin kuuluvat vieraiden sisään- ja uloskirjaamisen lisäksi yövuoron rutiinit. Meillä yövuorolaiset päättävät menneen päivän ja valmistelevat seuraavan. He ovat avainasemassa erinomaisen asiakaskokemuksen mahdollistamisessa yhdessä tiiminsä kanssa.

Työssä etuna on aiempi kokemus Opera-hotellijärjestelmän käytöstä ja hotellin vastaanotossa työskentelystä. Näitä tärkeämpänä kriteerinä pidämme kuitenkin reipasta ja iloista asennetta.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen yötyö (90h/3vko). Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Palkka perustuu matkailu- ja ravitsemisalan työehtosopimukseen ja on kokemusvuosista riippuen 2157 - 2326€/kk, sisältäen ilta- ja yötyölisän. Meillä työryhmille maksetaan myös tulospalkkioita, joka voi olla jopa 1€/tehty työtunti.

Osuuskauppa Maakunta on vastuullinen työnantaja. Pidämme huolta työturvallisuudesta sekä henkilöstön hyvinvoinnista. Tarjoamme huomattavat henkilöstöedut, kuten alennukset S-ryhmän kaupoissa, ravintoloissa ja hotelleissa, laajat työterveyshuollon palvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä tukea liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin ePassilla.

Lisätietoja tehtävästä saat hotellipäällikkö Tuula Seppäseltä p. 010783 1820 tai tuula.seppanen@sok.fi.

Hae pian, viimeistään 9.10.2024 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Osuuskauppa Maakunta on kainuulaisten asiakasomistajien omistama alueosuuskauppa. Toimialamme ovat päivittäis- ja erikoistavarakauppa, liikennekauppa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppa. Myyntimme v. 2023 oli 262 milj. euroa ja työllistämme Kainuussa 500 ihmistä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/BREAK-SOKOS-HOTEL-VUOKATTI/Vastaanottovirkailija-ytyhn--Break-Sokos-Hotel-Vuokatti_R-29416