Huoltoasentaja, teollisuuden kunnossapito,, Konecranes Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsitkö uusia tehtäviä kunnossapidon parista? Viihdytkö vaihtelevassa työssä erilaisten teollisuuden asiakkaiden parissa?

Etsimme huoltoasentajaa vastaamaan tuotantolaitteiden ja työstökoneiden kunnossapidosta. Huoltoasentajanamme työskentelet teollisuusasiakkaidemme, esimerkiksi konepajateollisuuden tehtaissa. Pääset liikkumaan lähialueen eri asiakkaiden toimipisteissä ja tekemään mielenkiintoisia ja vaihtelevia töitä kuten vianhakua, ennakkohuoltoa ja korjaustöitä useiden eri valmistajien koneiden ja laitteiden parissa. Työtehtävät painottuvat usein mekaanisiin korjauksiin ja kunnossapitoon, mutta tehtävään kuuluu myös sähkötöitä. Työskentelet työkeikasta riippuen joko kollegan kanssa tai itsenäisesti.

Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen ja aloitus sopimuksen mukaan lokakuussa. Työtehtävässä noudetaan Teknologiateollisuuden työntekijöiden työehtosopimusta. Meillä työskentelet tyypillisesti joustavasti (n. klo 7-16 päivästä riippuen) ja työpäiväsi rytmittävät asiakaskäynnit, jonne matkaat Konecranesin huoltoautolla. Tässä tehtävässä olet osa teollisuuden kunnossapidontiimiämme, joka toimii Jyväskylän ja Keski-Suomen alueella. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti Jyväskylässä, jossa sijaitsee myös alueemme huoltokonttori (Ylistönmäentie 24), mutta aika-ajoin käyt keikoilla myös lähialueilla.

Miksi meille?
Huoltoasentajanamme sinulla on monipuolinen tehtäväkenttä erilaisten työstökoneiden ja tuotantolaitteiden parissa. Teet sekä rutiiniluontoisia huoltoja että ratkot asiakkaan mahdollisia ongelmatilanteita. Kokeneessa porukassamme sinulla on myös mahdollisuus oppia muilta ja saada apua työkavereilta tai teknisen tuen tiimiltämme. Tarjoamme sinulle vaihtelevat työpäivät, vastuuta sekä koulutusta työstökoneisiin omassa koulutuskeskuksessamme. Tiimissämme meillä on hyvä henki ja olemme joustavia puolin ja toisin. Olemme alamme johtava yritys, joten meillä olet osa kasvavaa, kehittyvää teollisuuden kunnossapidon organisaatiota.

Haluatko tietää meistä lisää ennen hakemista? Lue lisää nettisivuiltamme:
www.konecranes.com/fi/mts-rekry

Mitä odotamme sinulta:
Työssä tarvitaan teknistä osaamista, suomen kielen taitoa ja ammatillinen perustutkinto (tai vastaava työkokemus). Näiden lisäksi tarvitset tarkkuutta, pitkäjänteisyyttä, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä itsenäistä työskentelytapaa. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia.

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen seuraavista:

- teollisuuden kunnossapidosta
- mekaanisesta asennuksesta/huolloista
- teollisuuden sähkö- ja automaatioasennuksista
- työstökoneista
- hitsauksesta

Kiinnostuitko?
Mikäli olet kiinnostunut huoltoasentajan tehtävistämme, hae meille lähettämällä CV/ansioluettelo oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 20.10.2024. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, mutta kuulet meistä viimeistään lokakuun loppuun mennessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://careers.konecranes.com/Konecranes/job/Jyv%C3%A4skyl%C3%A4-Huoltoasentaja%2C-teollisuuden-kunnossapito%2C-Jyv%C3%A4skyl%C3%A4/1123848901/