Prosessi- ja ylläpito-operaattori Helsinki-Vantaa, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 14.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt asiakkaallemme prosessi- ja ylläpito-operaattoria Helsinki-Vantaan lentokentälle huolto- ja ylläpitotehtäviin. Oletko sinä etsimämme uusi ilmailualan ammattilainen?

Sinun tehtävänäsi on vastata lentokentän matkatavarankuljetinjärjestelmän huollosta, operoinnista sekä ylläpitotehtävistä. Hyvä tekninen osaaminen on tehtävässä välttämätöntä. Työtehtäviin kuuluvat lisäksi erilaiset turvatekniikkajärjestelmien huolto-, korjaus- ja ylläpitotyöt.

Toivomme sinulta toisen asteen soveltuvaa teknistä koulutusta ( esim. kunnossapito,- automaatio- tai sähköasentaja) sekä B-ajokorttia. Tehtävässä menestyäksesi sinulla pitää olla hyvä paineensietokyky ja valmiudet työskennellä nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Olethan myös valmis ratkaisemaan erilaisia ongelmatilanteita yhteistyössä muun tiimin kanssa.
Työssä käytetään erilaisia ohjelmistosovelluksia joten hyvät it-taidot ja englannin kielen osaaminen ovat myös tarpeen.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.
Työtä tehdään arkisin ja viikonloppuisin kahdessa vuorossa (klo 05.30-13:30 sekä 13:30-21:30).
Palkka työssä on 2500€-3000€/kk ja muodostuu kokemuksesi sekä osaamisesi perusteella.

Huomioithan, että hakijoille suoritetaan suppea turvallisuusselvitys sekä kattava työhöntulotarkastus ja huumetestit. Tärkeää on myös, ettei sinulla ole liikennerikoksia tai -rikkomuksia viime vuosilta.

Mikäli ura ilmailualalla ainutlaatuisessa työympäristössä kiinnostaa, älä jää odottelemaan vaan jätä hakemuksesi jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1414643