Liikunnanohjaaja, Kangasalan Urheilijat KU-68 ry,, Kangasalan Urheilijat KU-68 ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kangasalan Urheilijat KU-68 hakee työntekijää liikunnanohjaajan tehtäviin. Työn aloitus 7.1.2025 tai sopimuksen mukaan. Mahdollisuus aloittaa tuntiohjaajana jo marras-joulukuussa. Edellytämme sitoutumista tehtävään huhti-toukokuun vaihteeseen asti, mutta tarjoamme mahdollisuuden jatkaa tehtävässä myös kesäkaudella.

Tehtäviin sisältyy pääasiassa erilaisten ryhmien liikunnanohjausta ja suunnittelua. Lisäksi ilmoittautumisjärjestelmän ylläpitoa ja viestintää. Työaika sijoittuu pääosin arkipäiviin klo 12-19.30 välille. Iltapäivisin työnkuvaan sisältyy liikunnallisten iltapäiväkerhojen ja harrastekerhojen ohjausta ja iltaisin erilaisten lasten/aikuisten harrasteliikuntaryhmien ohjausta. Mahdollisuus vaikuttaa ohjattaviin ryhmiin. Ensisijaisesti etsimme henkilöä, joka pystyy ohjaamaan pääosin erilaisia tanssi/akrobatiaryhmiä, mutta myös muut vahvuudet ohjattavien ryhmien suhteen otetaan huomioon.

Valittavilta henkilöiltä katsomme eduksi:
- liikunta-alan koulutus (liikuntaneuvoja, liikunnanohjaaja, liikunnan ammattitutkinto tai vastaava)
- monipuolinen työkokemus eri-ikäisten liikuntaryhmien vetämisestä
- oma urheilutausta
- hyvät IT-taidot
- oma-aloitteisuus, idearikkaus ja liikunnallisuus

Tarjoamme sinulle:
- Mielenkiintoisen ja haastavan työnkuvan, jossa on mahdollisuus hyvien ideoiden kautta kehittää seuratoimintaa ja mahdollistaa sitä kautta myös oma kokopäiväinen työ myös jatkossa
- Mukavan ja kehittyvän seurayhteisön
- Monipuoliset työtehtävät

Palkkaus koulutuksen ja kokemuksen mukaan, n. 2000-2500€/kk.

Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote ennen tehtävän vastaanottamista.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen on toimitettava 20.10.2024 mennessä sähköpostitse osoitteeseen ida.puttonen@ku-68.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastatteluja pidetään myös jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoa tehtävästä: Ida Puttonen / Ida.puttonen@ku-68.fi

Hae työpaikkaa osoitteesta