Koulunkäynninohjaaja, Sipoonlahden koulu, Sipoon kunta Sibbo kommun
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 8.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko työskennellä koulussa?

Haemme nyt Sipoonlahden kouluun

KOULUNKÄYNNINOHJAAJAA / AAMU- JA ILTAPÄIVÄTOIMINNANOHJAAJAA ajalle 21.10.2024 - 31.5.2025, tai aloitus sopimuksen mukaan. Viikkotyöaika tehtävissä on 30 tuntia.

Koulunkäynninohjaajana työtehtäviisi kuuluvat tukea tarvitsevien oppilaitten auttaminen ja toiminnan ohjaaminen opetus- ja kasvatustehtävissä sekä muut mahdolliset koulun toimintaan kuuluvat tehtävät. Työssäsi on henkilökohtaista ohjausta, mutta myös luokkakohtaista ohjausta. Tehtävä sijoittuu yhtenäiskouluun eri luokka-asteille ja siihen kuuluu aamu- ja iltapäivätoiminnassa ohjaaminen ja valvominen sekä tarvittaessa oppilaan hoitoon ja lääkintään liittyvät työtehtävät. Työtä tehdään yhdessä koulun opettajien kanssa sekä moniammatillisessa yhteistyössä.
Sipoonlahden koulun aamu- ja iltapäivätoimintaa järjestetään koululla kello 7.30 - 16.30 välisenä aikana ja ohjaajina toimivat koulun omat ohjaajat.

Sipoonlahden koulu on moderni yhtenäiskoulu, jossa opiskelee lähes 700 oppilasta vuosiluokilla 1-9. Koulussa järjestetään myös esiopetusta sekä siihen liittyvää täydentävää päivähoitoa.
Koulumme toimii nykyaikaisissa, joustavissa oppimisympäristöissä. Koulussamme on 9 oppikylää, joissa eri ikäluokat opiskelevat eri oppiaineita sulassa sovussa. Työyhteisössämme vallitsee yhteistyön kulttuuri ja vahva yhteishenki. Olemme kaikki kasvattaja-aikuisia lapsille ja nuorille.
Koulu sijaitsee Sipoon Söderkullassa kauniilla ja luonnonläheisellä paikalla, josta on hyvät julkiset liikenneyhteydet mm. Helsinkiin ja Porvooseen ja Sipoo kuuluu HSL-alueeseen.

Arvostamme innostusta omaan kehittymiseen. Joustavissa ja muuntuvissa oppimisympäristöissä toimiminen edellyttää valittavilta henkilöiltä vahvoja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä joustavuutta eri ryhmien kanssa toimimisessa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on vähintään ammatillinen perustutkinto, lähihoitajatutkinto (lasten ja nuorten kasvatuksen ja hoidon osaamisala) tai koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan tutkinto tai muu tehtävään soveltuva tutkinto. Eduksi katsotaan lääkehoidon kokemus sekä lasten parissa ja koulussa työskentelystä..

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Viikkotyöaika on 30 tuntia. Kokoaikaisen toimen tehtäväkohtainen palkka (38.25 h/viikko) on 2413,58 euroa + mahdolliset lisät. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Valitun henkilön on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydämme jättämään ohessa olevan linkin kautta 08.10.2024 klo 16.00 mennessä tai kotisivuillamme www.sipoo.fi/rekry. Alkuperäiset työ- ja opintotodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/621285/fi_FI