Toimintaterapeutti (2), Fysio- ja toimintaterapia, Etelä-Karjalan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 9.10.2024
  • Palkkaus: 3068,09€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Meillä Etelä-Karjalan hyvinvointialueen Fysio- ja toimintaterapian Avoterapioissa on auki kaksi (2) toimintaterapeutin tehtävää. Etsimme toimintaterapeuttia
vakituiseen tehtävään lasten kuntouttavaan toimintaterapiaan 28.10.24 alkaen tai sopimuksen mukaan sekä
määräaikaiseen tehtävään lasten toimintaterapiaan, Kehityksellisiin palveluihin ajalla 2.12.24-29.10.25.

Ekhvan Avoterapioissa työskentelee yhteensä 8 lasten toimintaterapeuttia perusterveydenhuollossa sekä erikoissairaanhoidossa. Toimintaterapeutit ovat osa monialaisia tiimejä. Lasten toimintaterapian toimipisteemme sijaitsevat Lappeenrannassa sekä Imatralla, mutta palveluja tarjoamme koko Ekhvan alueelle.

Lasten toimintaterapian kohderyhmään lasten kuntouttavassa toimintaterapiassa ja kehityksellisissä palveluissa kuuluvat pääasiassa alle kouluikäiset lapset, joilla on pulmia arjessa kotona ja päivähoidossa. Taustalla voi olla mm. neurologisia haasteita tai hankaluutta toiminnanohjauksessa, aistisäätelyssä tai käyttäytymisessä. Lasten kuntouttavan toimintaterapeutin tehtävät keskittyvät lasten toimintaterapian toteutukseen ja kehityksellisten palveluiden määräaikainen tehtävä arviointiin.

Työhösi kuuluu yksilö- ja ryhmäterapian suunnittelua, arviointia ja toteutusta. ICF-viitekehys ohjaa Ekhvan kuntoutuspalveluiden toimintaa, ja toimintakykymobiili onkin olennainen työkalusi. Olet osa monialaista työyhteisöä ja työtä tehdään niin itsenäisesti kuin yhdessä. Tärkein yhteistyökumppanisi on lapsen perhe, oli kyse toimintakyvyn arvioinnista tai kuntoutuksesta. Yhteistyötä tehdään laaja-alaisesti myös päiväkodin ja muun verkoston kanssa.

Arvostamme toimintaterapeutin osaamista työskennellä yhdessä perheen kanssa, tehdä laadukkaita toimintakyvyn arviointeja ja terapiasuosituksia sekä asettaa tavoitteita ja arvioida kuntoutuksen edistymistä. Arvostamme myös taitoa luoda vuorovaikutussuhde niin lapseen kuin perheeseenkin. Arvostamme haluaisi kehittää osaamistasi ja lasten toimintaterapiakuntoutusta palveluna.

Kelpoisuutena tehtävään on toimintaterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/94) määrätty laillistus tai sitä vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Hyvinvointialueella on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: https://www.ekhva.fi/Kyselyt ja lomakkeet/Infektioturvallisuuskysely

Valitun henkilön tulee osoittaa työ- tai virkasuhteen alkaessa henkilöllisyys virallisella henkilöllisyystodistuksella. Virallisia henkilöllisyystodistuksia ovat passi, poliisin myöntämä henkilökortti sekä poliisin tekemä kertaluontoinen tunnistus.

Tehtävään valitun tulee toimittaa esimiehelle rikosrekisteriote. Työnantaja voi edellyttää, että tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajan todistus terveydentilastaan.

Vakituisessa tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Määräaikaisen tehtävän koeaika on maksimissan puolet sijaisuuden kestosta.

Tarjoamme monipuolisen ja merkityksellisen työtehtävän lisäksi kattavasti erilaisia henkilöstöetuja. Meillä saat vuosittaisen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun Epassilla, mahdollisuuden hyödyntää työsuhdepolkupyöräedun sekä ulkopuolisten toimijoiden tarjoamia etuja ja alennuksia. Panostamme nykyaikaiseen perehdytykseen sekä tarjoamme myös kattavasti verkko-oppimisen mahdollisuuksia.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/622187/fi_FI