Keikkasiivooja, Kaiku Siivouspalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tarvitsemme Kaiku Siivouspalvelut Oy:n iloiseen ja ammattitaitoiseen tiimiin työparia keikkahommiin. Työssä tarvitaan sekä ajokortti että työturvakortti. Suomen tai englannin kielen taito vaaditaan. Työ on kokopäivätyötä, välillä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työ ei sovi opiskelijalle.

Kaiku Siivouspalvelut Oy on korkeatasoisiin ja yksilöllisiin siivouspalveluihin erikoistunut palveluyritys. Toimintamme lähtökohtana ovat tyytyväiset asiakkaat, ammattitaitoiset ja hyvinvoivat työntekijät sekä nopea reagointi muuttuviin tilanteisiin.

Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja olemme sitoutuneet kehittämään työntekijöidemme osaamista. Tavoitteenamme on, että työntekijämme ovat tyytyväisiä ja viihtyvät joukossamme pitkään.

Toivomme löytävämme hyvän työntekijän, joka osaa työskennellä itsenäisesti, oma-aloitteisesti ja vastuuntuntoisesti. Siivoustyö on tarkkuutta vaativaa työtä, jossa vaaditaan myös reippautta ja joustavuutta.

Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta koulutamme työhön myös uusia alalla. Tärkeintä on, että pidät siivoamisesta ja haluat kehittyä työssäsi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:tiia.varjonen@kaikusp.fi