Osastonlääkäri, Salon sairaalan Yleislääketieteen, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 9.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Osastonlääkärin kokoaikainen virka on vakituinen ja sijoittuu Tyks sairaalapalveluiden Yleislääketieteen ja kuntoutuksen osastopalvelut -tulosryhmän itäiselle palvelualueelle Varsinais-Suomen hyvinvointialueella.

Osastonlääkäri vastaa potilashoidosta, lääkehoidosta ja diagnostiikasta palveluyksikössään. Hän vastaa osaltaan yksikön potilasturvallisuudesta ja käsittelee asiakaspalautteet. Hän vastaa lisäksi päivittäisen työn organisoimisesta omassa yksikössään. Hän suunnittelee, seuraa ja arvioi toimintaa, osallistuu toiminnan kehittämiseen sekä tekee yhteistyötä muiden yksiköiden kanssa.

Moniammatillisuus on työssämme keskeistä, jotta voidaan hyödyntää jokaisen ammattilaisen omaa erityisosaamista. Kuntoutuksen eri toimintamallit ovat käytössämme. Salossa on neljä yleislääketieteen osastoa ja kotisairaala. Työskentelet tiimin jäsenenä, johon kuuluu lääkäreiden ja hoitajien lisäksi terapeutteja ja palveluohjaajia. Osastot on profiloitu perinteisistä yleisosastoista sairausryhmäkohtaisiin osastoihin (akuutti-, kuntoutus- ja palliatiivinen osasto sekä geriatrinen tutkimusyksikkö).

Tule mukaan uudistamaan ja kehittämään kanssamme osastohoitoa tarvitsevien potilaiden palvelupolkua niin, että kuntouttavat ja palliatiiviset hoitomenetelmät ovat osa kaikkien potilaiden hoitoa ja hoito koko maakunnassa yhdenvertaista.

Virka on Tyks yleislääketieteen osastojen itäisen palvelualuejohtajan alaisuudessa.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.

Kielitaitovaatimuksena hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito sekä tyydyttävä suullinen ja kirjallinen ruotsin kielen taito.

Eduksi katsotaan:
- erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla
- kehittämis-, koulutus- ja tutkimusmyönteisyys
- näyttöön / tietoon perustuva päätöksentekokyky
- kokemus asiakaslähtöisen prosessin johtamisesta ja kehittämisestä
- yhteistyötaidot moniammatillisessa työyhteisössä
- hyvät viestintätaidot.

Virkaan valittavalta odotetaan:
- sairaalapalveluiden ja palveluprosessin tuntemusta
- hyviä vuorovaikutustaitoja
- kykyä vahvistaa yhteistyötä eri toimijoiden välillä sekä toimia luottamuksen rakentajana ja ylläpitäjänä
- muutosvalmiutta ja uusien kokonaisuuksien eteenpäin viemistä vahvasti säännellyssä toimintaympäristössä
- kykyä toimia tuloksellisesti tietoon perustuen
- valmiuksia kehittää oman vastuualueensa osalta asiakaskokemusta.

Virkaan voidaan myös ottaa sijainen määräajaksi.

Noudatamme tartuntatautilain 48 § mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävästä maksettavan peruspalkan lisäksi sinulla on mahdollisuus saada erilaisia lisiä, esim. työkokemuslisä. Työkokemuslisää maksetaan hyväksi laskettujen työvuosien perusteella ja mukaan lasketaan myös muilla työnantajilla tehty saman alan työ. Jos sinulla on hyväksi luettavaa työkokemusta yli 15 vuotta, voit nopeastikin ansaita lomaa korkeimman taulukon mukaan eli jopa 38 päivää vuodessa, joka tarkoittaa 7,5 viikkoa lomaa vuodessa.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Salon yleislääketieteen osastot sijaitsevat Sairaalantie 9, Salo.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-04-586-24/fi_FI