Rekryterare, Optinova Godby Ab
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 9.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
The job requires good Swedish skills and is therefore advertised in Swedish.

Rekryterare

Optinova-koncernens People & Culture-team växer, och vi söker nu en engagerad och driven Rekryterare för en tidsbegränsad anställning till slutet av 2025 med möjlighet till fast anställning. Har du erfarenhet av rekrytering och en stark vilja att utvecklas vidare inom Talent Acquisition? Oavsett om du har några års erfarenhet eller är redo att ta nästa steg i din HR-karriär kan detta vara rollen för dig!

Om rollen

Som Rekryterare kommer du att spela en nyckelroll i hela kandidatresan - från att stärka vårt employer brand till att säkerställa en framgångsrik onboarding. Du får möjlighet att arbeta operativt med rekryteringsprocesser, med särskilt fokus på rekrytering av operatörer. Din arbetsplats kommer huvudsakligen vara på vårt kontor i Mariehamn men också innebära regelbundna arbetsresor till våra fabriker i Godby och Jomala.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Strukturera och samordna rekryteringsprocesser samt stötta Talent Acquisition Manager genom hela rekryteringsarbetet.
Kommunicera med kandidater för att säkerställa en smidig och positiv kandidatresa.
Stötta rekryterande chefer i urvalsprocessen, koordinering, evaluering samt genomförande av intervjuer.
Hjälpa chefer att säkerställa en effektiv onboarding för nya medarbetare.
Bidra till och stötta i övriga ärenden kopplade till Talent Acquisition, som till exempel övriga rekryteringar, employer branding-initiativ och processutveckling.

Vem är du?

För att lyckas i denna roll tror vi att du har en relevant utbildning och tidigare erfarenhet av rekrytering och evaluering av kompetens. Du är kommunikativ, ansvarstagande och har en naturlig förmåga att samarbeta. Du är strukturerad, trivs med ett varierande arbetstempo och tycker om att arbeta både operativt och med att driva förbättringar.

Krav för tjänsten
Kvalifikationer:

Erfarenhet av rekrytering och kompetensutvärdering.
Relevant utbildning inom HR eller liknande.
Stark kommunikationsförmåga på både svenska och engelska.
Du är självdriven, ansvarstagande och trivs med att arbeta i team.
Intresse för att utveckla och förbättra processer och metoder.

Vad erbjuder vi?

Hos oss får du chansen att vara med och bygga upp People & Culture-funktionen på koncernnivå inom ett växande företag i en spännande bransch. Du blir en del av ett engagerat HR-team med högt i tak och mycket skratt. Vi ser utmaningar som möjligheter att växa och stöttar varandra genom hela resan.
Tidsbegränsad anställning till slutet av 2025 med möjlighet till fast anställning.

Ansökan

Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då vi går igenom ansökningar löpande, dock senast 9 oktober. Intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att höra av dig till Talent Acquisition Manager Jenny Schauman e-post: jenny.schauman@optinova.com eller telefon: 040 827 2170 (ibland kan jag vara svår att nå, skicka då ett SMS så ringer jag upp vid första tillfälle).

Välkommen till Optinova - där vi tillsammans bygger framtidens arbetsplats!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:jenny.schauman@optinova.com