Keikkatyötä lähihoitajalle ihanan lapsiasiakkaan, Viisi Vuodenaikaa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sinä suurella sydämellä hoitotyötä tekevä, ammattitaitoinen lähihoitaja! Etsimme leikki-ikäiselle lapsiasiakkaallemme hoitajia Itä-Helsingin alueelle. Työssäsi saat toteuttaa laadukasta ja tärkeää hoitotyötä omalla persoonallasi, vain yhteen asiakkaaseen keskittyen. Tässä työssä korostuukin laadukkaan hoitotyön lisäksi kiireettömyys. Vuorot tapahtuvat aina saman asiakkaan luona, ja ovat pituudeltaan 6-12 h sopimuksen mukaan.

Lapsiasiakkaamme luona työskentely pitää sisällään somaattisesti sairaan asiakkaamme normaalia lapsenhoitoa, peg-ravitsemuksen toteuttamista, avanteen hoitoa sekä suloisen ja innostuneen asiakkaamme arkeen osallistumista leikin, hoivan ja muun aktiviteetin keinoin. Asiakas puhuu, kävelee ja toimii muutoinkin iänmukaisesti, eli tässä työssä ei ole raskasta perushoitoa tai haastavan käytöksen kohtaamista.

Tarjolla on aamu- ja iltavuoroja viikon jokaisena päivänä. Halutessasi voit myös tehdä työtä pitkissä vuoroissa aamusta iltaan. Vuorot on sovittavissa erittäin joustavasti toiveidesi mukaisesti. Suosimme hakijoita, joilla on mahdollisuus sitoutua säännölliseen keikkailuun pidemmäksi aikaa.

Sinulta toivomme halua tehdä hoitotyötä lasten parissa, sydämellistä suhtautumista vakavastikin sairaita lapsiasiakkaitamme kohtaan, luotettavuutta sekä intoa tutkittuun tietoon perustuvan hoitotyön toteuttamiseen. Työ edellyttää lähihoitajan tutkintoa tai alan opiskelijalta vähintään perusopintoja. Työtehtävien luonteen vuoksi toivomme sinulta myös sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme työhön kattavan perehdytyksen, johon kuuluu esimerkiksi sähköinen materiaali, tiiminvetäjän tuki sekä 24/7 päivystys, johon voit tarvittaessa olla yhteydessä. Työhyvinvointia meillä tukee säännölliset koulutukset, tiimipalaverit ja yhteiset työhyvinvointitapahtumat. Meillä on tiivis työyhteisö, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, auttavat toisiaan ja kehittävät yhdessä ideoita niin parasta mahdollista hoitoa kuin työhyvinvointiakin koskien.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, teemme päätöksiä heti sopivan työntekijän löydyttyä. Jätäthän hakemuksesi siis pian. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää työmahdollisuuksistamme, voit olla meihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Odotamme jo innolla yhteydenottoasi!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.viisivuodenaikaa.com/rekry/