Mittauskonsultti, Kokkola, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakasyrityksellemme

mittauskonsulttia / mittausteknikkoa

Kokkolan sekä Pietarsaaren alueelle.

Tässä tehtävässä toivotaan hakijalta joko kartoittajan koulutusta tai työkokemusta rakennusmittauksista. Työ tekijäänsä opettaa eli sinun ei tarvitse olla varustettu 30 vuoden työkokemuksella, mutta osaamista olisi hyvä löytyä alalta jonkin verran joko koulutuksen tai työkokemuksen kautta. Asiakas perehdyttää heidän talon toimintamalleihin ja tapoihin ja ennen kaikkea tarjoaa erittäin positiivisen, joustavan ja mukavan työpaikan.

Tehtävässä käytetään päivittäin takymetriaa ja GPS kalustoa, joten aikaisempi kokemus näistä on lähes välttämätön. Työtehtävänäsi on pääsääntöisesti rakennus- ja maarakennusmittaukset.

Voit olla paikallinen tekijä tai jos olet kauempaa, asiakkaamme on valmis tarjoamaan asumisen ja kaikki tähän liittyvä on sovittavissa. On siis mahdollista vaikuttaa omiin työaikoihin, eli jos haluat tehdä vaikka pidempää päivää ma-to ja viettää pitkän viikonlopun kotona, on tämä todellakin mahdollista!
Tässä tehtävässä tarvitset myös b-ajokortin, vaihtuvien kohteiden vuoksi. Suomen kieli on tehtävässä välttämätön ja ruotsin kieli katsotaan eduksi.

Työt alkavat heti ja töitä on alustavasti tarjolla n. 3 kk: ajan. Jos hommat sujuu ja maailmantilanne säilyy ennallaan, asiakkaallamme on tarjota töitä pidemmäksikin aikaa ja mahdollisuus siirtyä asiakkaan kirjoille on ehdottomasti pöydällä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1443387