Varhaiskasvatuksen opettaja, esiopetus, päiväkoti, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 9.10.2024
  • Palkkaus: 3139,29€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Malminkartanoon on elokuussa 2020 avattu varhaiskasvatusyksikkö Lasten Kartano. Etsimme nyt joukkoomme työstään innostunutta varhaiskasvatuksen opettajaa!

Paikka olisi tarjolla 14 lapsen esiopetusryhmässä, työparina lastenhoitaja.

Odotamme sinulta sitoutuneisuutta, motivoituneisuutta ja ratkaisukeskeistä asennetta. Pidämme tärkeänä sensitiivistä vuorovaikutusta ja positiivista suhtautumista lapsiin, perheisiin sekä työtovereihin.

Tarjoamme työyhteisön, jonka vahvuuksia ovat yhteisöllisyys, halu kehittää ja kehittyä yhdessä työyhteisönä sekä vankka ammatillinen osaaminen. Olemme panostaneet perehdytykseen, jossa hyödynnämme varajohtajajärjestelyämme. Perehdytyksen sisältö räätälöidään työntekijän tarpeiden mukaisesti.

Tiivistä yhteistyötä ryhmien kanssa tekevät yksikön oma suomi toisena kielenä opettaja sekä varhaiskasvatuksen erityisopettaja.

Päiväkoti sijaistee hyvien kulkuyhteyksien päässä ja tänne on helppo tulla niin junalla kuin bussillakin. Alueena Malminkartano tarjoaa hyvät mahdollisuudet toteuttaa toimintaa monipuolisissa kaupunki- ja luontoympäristöissä.

Tule tekemään meidän kanssa vaikuttavaa varhaiskasvatusta ilolla ja hyvällä meiningillä!

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman sekä lapsen vasun mukaisesti.

Esiopetuksesta vastaavan määräaikainen tehtävälisä on 71,81 euroa/kk.

Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettajan tai sosiaalikasvattajan tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Sinulta edellytetään myös kelpoisuutta esiopetuksen antamiseen (asetus 986/1998 ja asetus 865/2005).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Aloittaessasi vakituisen työsuhteen varhaiskasvatuksen opettajana Helsingin kaupungilla vuonna 2024 tarjoamme sinulle 2000 euron kannustuspalkkion. Lisätietoja saat rekrytoivalta päiväkodin johtajalta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KASKO-02-1273-24