Kiinteistöpäällikkö, Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 16.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinteistöpäällikkönä johdat, valvot ja kehität kiinteistötoimea. Vastaat kiinteistöjen ylläpidosta, korjauksista ja rakennuttamisesta sekä kiinteistötoimen palvelujen johtamisesta ja kehittämisestä. Lisäksi toimit valmiuspäällikkönä.

Kiinteistöpäällikkönä sinulla on kaksi suoraa alaista, pääsuntio ja pääemäntä. Kiinteistötoimen porukka koostuu pääsuntiosta, suntioista, siivoojista ja talonmiehestä ja keittiötoimen porukka pääemännästä, emännistä ja siivoojasta.

Pystyt hallitsemaan sekä laajoja kokonaisuuksia että pieniä yksityiskohtia ja pidät vaihtelevasta työstä etkä pelkää tarttua uusiin asioihin. Työsi on itsenäistä ja toimit sujuvasti yhteistyössä henkilöstön sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Mukavat ja kannustavat työkaverit pitävät huolen siitä, että ilmapiirimme on rento ja meillä on hyvä tekemisen meininki, takanasi on osaavien ammattilaisten vankka tuki.

Toimipisteesi on Mikkelin keskustan seurakuntakeskuksessa, tarvittaessa liikut sujuvasti Mikkelin ja Puumalan alueella eri kiinteistöillämme, joten tarvitset työssä omaa autoasi. Teet työtä maanantaista perjantaihin liukuvassa työajassa, 36 h 15 min/vko.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on rakennusmestarin (AMK) tai muu tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai opistotasoinen tutkinto sekä kokemusta kiinteistöalan tehtävistä, omaat hyvät vuorovaikutus-, neuvottelu ja viestintätaidot sekä käytät sujuvasti tietokonetta ja eri it-järjestelmiä. Esihenkilötehtävistä toivomme sinulla olevan kokemusta tai valmiuksia niihin. Edellytämme, että olet evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä ymmärtämisen taito.

Maksamme viran hoitamisesta vaativuusryhmän 602 mukaista kuukausipalkkaa, peruspalkka 4.087 euroa. Lisäksi voimme maksaa aiempaan työkokemukseesi perustuvaa kokemuslisää kokemusvuosien mukaan (3 v/133 €, 5 v/261,50 €, 10 v/390,50 €, 15 v/487 €).

Toivomme sinun voivan aloittaa 1.1.2025 tai sopimuksen mukaan. Ennen viran vastaanottamista edellytämme selvitystä terveydentilastasi. Viran täytössä noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Kuulostiko tämä sinun työpaikaltasi? Toivomme kuulevamme sinusta pian, joten hae elämäsi työpaikkaan KirkkoRekry-palvelussa 16.10.2024 klo 15.00 mennessä. Pyydämme hakijoita varautumaan 25.10.2024 pidettävään haastatteluun, johon kutsumme puhelimitse. Kirkkoneuvosto valitsee virkaan valittavan henkilön kokouksessaan 19.11.2024. Voimme käyttää soveltuvuusarviointia osana rekrytointiprosessia.

Tutustu tuleviin työkavereihisi täällä: https://www.mikkelintuomiokirkkoseurakunta.fi/info-ja-asiointi/avoimet-tyopaikat/uratarinat
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kirkkorekry.fi/tyoavain/2696/fi_FI