Diakonian virka, Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 16.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme diakoniatiimiimme innostunutta ja motivoitunutta tekijää 1.4.2025 lukien. Olisitko sinä tiimimme uusi jäsen? Tiimissä kanssasi työskentelee 10 diakonian viranhaltijaa. Diakoniaa johtaa diakonian ja erityistyöalojen johtaja ja esihenkilönäsi toimii johtava diakoniatyöntekijä.

Diakoniatyössä kohtaat ja tuet erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä, perheitä sekä yhteisöjen jäseniä. Viran tehtäviin kuuluvat monipuoliset diakonian tehtävät, kuten yleinen diakoniatyö, avustus- ja vastaanottotyö, kotikäynnit, ryhmien ohjaaminen sekä leiri- ja retkityö. Teet asiantuntijana työtä omalla toiminta-alueellasi suunnitellen, organisoiden ja kehittäen käytännön työtä yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Työskentelyalueesi on pääasiassa Puumalan alueseurakunta.

Odotamme, että sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja omaat joustavuutta sekä hyvät organisointi- ja it-taidot. Arvostamme eteenpäin katsovaa ja kehittävää työotetta sekä valmiuksia vapaaehtoisten kanssa toimimiseen. Koska seurakuntamme toiminta-alue on laaja, viran hoitaminen edellyttää sinulta oman auton käyttöä.

Viranhaltijalta vaadimme kirkkohallituksen päätöksen kirkon säädöskokoelma nro 162 (https://evl.fi/plus/wp-content/uploads/sites/3/2023/07/162-Kirkkohallituksen-paatos-diakonian-viran-haltijalta-ja-diakoniatyota.pdf) 2 §:n tai 3 §:n mukaisen tutkinnon ja opinnot. Kirkkohallituksen tai piispainkokouksen aikaisempien tutkintopäätösten mukaiset tutkinnot huomioidaan siten kuin säädöskokoelman nrolla 162 julkaistun kirkkohallituksen päätöksen 6 §:n 3 momentissa sanotaan. Edellytämme, että olet evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä ymmärtämisen taito.

Maksamme viran hoitamisesta vaativuusryhmän 503 mukaista kuukausipalkkaa, peruspalkka 2.885 euroa. Lisäksi voimme maksaa aiempaan työkokemukseesi perustuvaa kokemuslisää kokemusvuosien mukaan 103-377 euroa.

Toivomme sinun voivan aloittaa 1.4.2025. Ennen viran vastaanottamista edellytämme selvitystä terveydentilastasi. Viran täytössä noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Kuulostiko tämä sinun työpaikaltasi? Toivomme kuulevamme sinusta pian, joten hae elämäsi työpaikkaan KirkkoRekry-palvelussa 16.10.2024 klo 16.00 mennessä ja liitä hakemukseesi selvitys kelpoisuudestasi diakonian virkaan. Pyydämme hakijoita varautumaan 28.10.2024 pidettävään haastatteluun, johon kutsumme puhelimitse. Kirkkoneuvosto valitsee virkaan valittavan henkilön kokouksessaan 19.11.2024.

Hyppää mukaan nykyisen viranhaltijamme matkaan diakonian viranhaltijana ja tutustu meihin lisää: https://bit.ly/Sonjanuratarina
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kirkkorekry.fi/tyoavain/2693/fi_FI