Nuorisotyönohjaajan virka, Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Yksi nuorisotyönohjaajamme lähti uusille urapoluille, joten etsimme positiivisella ja joustavalla asenteella varustettua henkilöä vakituiseen virkaan. Olisitko sinä tiimimme uusi jäsen? Nuorisokasvatuksen porukka koostuu yhdeksästä nuorisotyönohjaajasta, yhdestä erityisnuorisotyönohjaajasta ja kahdesta papista. Nuorisotyötä johtaa kasvatuksen työalajohtaja, joka toimii esihenkilönäsi.

Työtehtäviisi kuuluu nuorisokasvatuksen leirityöhön osallistuminen, alakouluikäisten leiri- ja retkitoiminnan sekä tapahtumien suunnittelu ja organisointi, partioyhdyshenkilön tehtävät sekä osallistuminen kouluyhteistyöhön ja rippikoulutyöhön. Lisäksi koko nuorisokasvatuksen tiimi tekee tiivistä yhteistyötä myös varhaiskasvatuksen kanssa osana kasvatuksen työalaa.

Viran hoitamisessa tarvitaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, innostusta, organisointikykyä, joustavuutta sekä it-taitoja. Arvostamme eteenpäin katsovaa ja kehittävää työotetta, kykyä omaksua uusia toimintatapoja sekä valmiuksia toimia eri ikäisten ihmisten kanssa. Teemme työtä tiiviissä yhteistyössä seurakunnan muun henkilöstön kanssa. Päätyöskentelypaikkasi on Mikkelin seurakuntakeskus, mutta viikoittain työpäiviä tai osa työpäivästä sijoittuu lähiseurakuntataloille ja satunnaisesti koko seurakunnan alueelle. Työtehtävien hoitaminen edellyttää sinulta ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Leirityötä tehdään seurakunnan omissa leirikeskuksissa, Susiniemessä ja Ruunaniemessä, puolen tunnin ajomatkan päässä Mikkelin keskustasta.

Viranhaltijalta vaadimme kirkkohallituksen päätöksen kirkon säädöskokoelma nro 164 (https://evl.fi/plus/wp-content/uploads/sites/3/2023/07/164-Kirkkohallituksen-paatos-nuorisotyonohjaajan-viran-haltijalta-ja-nuorisotyonohjaajan.pdf) 2-3 §:n mukaisen tutkinnon ja opinnot tai 4 §:n mukaisen tutkinnon ja opinnot. Kirkkohallituksen tai piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukaiset tutkinnot tai koulutukset huomioidaan siten kuin säädöskokoelman nrolla 164 julkaistun päätöksen 7 §:n 3 momentissa sanotaan. Edellytämme, että olet evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä ymmärtämisen taito.

Maksamme viran hoitamisesta vaativuusryhmän 502 mukaista kuukausipalkkaa, peruspalkka 2.743 euroa. Lisäksi voimme maksaa aiempaan työkokemukseesi perustuvaa kokemuslisää kokemusvuosien mukaan 96-358,50 euroa.

Toivomme sinun voivan aloittaa 1.12.2024 tai sopimuksen mukaan. Ennen viran vastaanottamista edellytämme selvitystä terveydentilastasi sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitetun rikosrekisteriotteen esittämistä. Viran täytössä noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Kuulostiko tämä sinun työpaikaltasi? Toivomme kuulevamme sinusta pian, joten hae elämäsi työpaikkaan KirkkoRekry-palvelussa 13.10.2024 klo 20.00 mennessä ja liitä hakemukseesi selvitys kelpoisuudestasi nuorisotyönohjaajan virkaan. Pyydämme hakijoita varautumaan 21.10.2024 pidettävään haastatteluun, johon kutsumme puhelimitse. Kirkkoneuvosto valitsee virkaan valittavan henkilön kokouksessaan 22.10.2024.

Hyppää mukaan nuorisotyönohjaajamme Heidin matkaan ja tutustu meihin lisää: https://bit.ly/HeidiHasanenuratarina
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kirkkorekry.fi/tyoavain/2691/fi_FI