Puhtauspalvelupäällikkö, Kontiolahden kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 9.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakaspalveluhenkistä puhtauspalvelualan ammattilaista, jolla on itsenäinen ja innostunut ote työhön, sekä kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Puhtauspalvelupäällikkönä vastaat Kontiolahden kunnan puhtauspalveluyksikön toiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. Tehtäviin kuuluu myös henkilöstö-, talous- ja hankinta-asioiden valmistelu, toteutus ja seuranta. Toimit laitoshuollon noin 30 työntekijän esihenkilönä.

Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. restonomi AMK, puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen erikoisammattitutkinto) sekä riittävää työkokemuksen kautta hankittua osaamista puhtauspalveluiden suunnittelu- ja ohjaustehtävistä. Työ on liikkuvaa ja edellyttää oman auton käyttöä ja ajokorttia.

Eduksi katsomme hyvät asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaidot, IT-taidot, itsenäisen, innovatiivisen ja yrittäjähenkisen työotteen, organisointikyvyn sekä hyvät esihenkilövalmiudet.

Toistaiseksi voimassa olevan viran palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Viran työaika on 38 h ja 15 min /vko (kokopäivätyö). Tehtäväkohtainen palkka on 3399,53 €/kk. Lisäksi maksetaan mahdollinen ammattialalisä.

Virka täytetään 1.1.2025 alkaen tai sopimuksen mukaan. Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Jätä sähköinen hakemuksesi 9.10.2024 klo 12.00 mennessä kotisivuillamme www.kontiolahti.fi/avoimet-tyopaikat. Haastattelut pyritään järjestämään 22.-23.10.2024: haastatteluihin kutsutaan erikseen. Opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tarjoamme sinulle kehittämishaluisen työyhteisön, liukuvan työajan ja mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön sekä hyvät henkilöstöetuudet.

Lisätietoja: kiinteistöpäällikkö Jari Rissanen, p. 050 345 0156, tai jari.rissanen@kontiolahti.fi.

Kontiolahden kunta on savuton työpaikka
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://kontiolahti.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=1269&jbid=15