Suuhygienisti, Kirkkonummen hyvinvointikeskus, Ki, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 9.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työpiste sijoittuu työsuhteen alussa Kirkkonummen hyvinvointikeskukseen ja siirtyy keväällä 2025 Espoon Niittykumpuun avattavaan uuteen hammashoitolaan. Tarjoamme sinulle 6 (kuudeksi) kuukaudeksi rekrytointilisän 200euroa/kuukausi.

Olemme aktiivinen, tulevaisuusorientoitunut suun terveydenhuollon ammattilaisten työyhteisö. Kaakkoisella alueella meillä on kolme perushoidon toimipistettä Haukilahdessa, Matinkylässä ja Nöykkiössä, joissa työskentelee noin 45 suun terveydenhuollon ammattilaista.

Toimintamme keskiössä on aina asiakas ja teemme työtämme suurella sydämellä. Jokainen työntekijämme on meille arvokas ja tasa-arvoinen työyhteisön jäsen.

Odotamme sinulta vastuullista työotetta ja hyvää palveluasennetta, nautit työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa vaihtuvissa tilanteissa ja olet kehittämismyönteinen. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme tuomaan omaa työpanostasi työyhteisöömme ja kehittymään kanssamme.

Kelpoisuusvaatimuksena on ensisijaisesti terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) säädetty laillistus (tutkintonimike suuhygienisti (AMK), laajuus: 210 op, kesto 3,5 vuotta) tai aiemmin hankittu opistoasteen tutkinto (nimikkeet mm. hammashuoltaja, erikoishammashoitaja). Suuhygienistiopiskelijat voivat hakea määräaikaisia tehtäviä opintopistemäärän ylittäessä 180.

Kielitaitovaatimuksena on hyvä toisen kotimaisen kielen suullinen ja kirjallinen taito (suomi tai ruotsi).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.
Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Tehtävässä edellytetään positiivista ja innostunutta asennetta suuhygienistin työhön. Toivomme, että työntekijämme ovat motivoituneita kouluttautumaan ja kehittymään ammatissaan.

Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja moniammatillisessa työskentely-ympäristössämme. Toisen kotimaisen kielen suullinen osaaminen on eduksi.

Työn aloituspaikan nimi ja osoite: Kirkkonummen hyvinvointikeskus, Jokiniityntie 2, 02400 Kirkkonummi
Työaika: 38,25 tuntia viikossa

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Lisäksi pääset kehittämään omaa osaamistasi Eduhousen ja Oppiportin maksuttomien verkkokoulutusten tarjonnan avulla.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-05-612-24/fi_FI