Projektipäällikkö, liikuntapaikkarakentaminen, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 14.10.2024
  • Palkkaus: 4359,90€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko kehittää ja suunnitella merkittäviä ja laajoja liikuntahankkeita?

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kokenutta ja osaavaa projektipäällikköä uusien ja peruskorjattavien liikuntatilojen suunnitteluun.

Käynnistymässä on kaupunkitasoisesti erittäin merkittäviä ja laajoja hankkeita, kuten Jätkäsaaren uinti- ja liikuntakeskuksen rakentaminen sekä Töölön kisahallin peruskorjaus. Ainutlaatuisia hankkeita on tiedossa myös 2030-luvulla, joita ovat mm. Ruskeasuon liikuntahalli, Pirkkolan uimahalli ja Uimastadionin peruskorjaus.

Projektipäällikkönä vastaat käyttäjänäkökulman varmistamisesta ja liikuntapaikkapalvelujen osaamisen hyödyntämisesta kaikissa projektin vaiheissa. Koordinoit yhteistyötä kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan sisällä, kaupunkiympäristön toimialan ja muiden kaupungin toimijoiden kanssa ja osallistat toimijoita suunnittelu- ja innovointiprosesseihin. Lisäksi suunnittelet toimintaa ja taloutta sekä kehität asiakaskokemusta uusiin olosuhteisiin digitalisaation mahdollisuuksia hyödyntäen.

Hankkeiden ohella työhösi voi kuulua myös muita liikunnan olosuhteiden ja palveluiden suunnitteluun liittyviä tehtäviä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. LIsäksi tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä tyydyttävää englannin ja ruotsin kielen taitoa.

Eduksesi luemme kokemuksen liikuntapaikkojen rakentamisesta ja laajoista suunnitteluhankkeista. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä ja projektinjohtotaitoja.

Helsingin kaupungin työntekijänä saat runsaasti erilaisia henkilöstöetuja. Kaupunki tarjoaa muun muassa vapaa-ajan etuja, kuten runsaan henkilöstöliikunnan tarjonnan ja Epassin kulttuuri- ja liikuntaedun, lounasedun, työmatkalippuedun sekä alennuksia eri liikkeistä. Työlläsi on yhteiskunnallista merkitystä ja palkitsemme mielellämme hyvistä työsuorituksista.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Helsingin kaupunki kannustaa anonyymiin rekrytointiin, ja tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Täytä työnhakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perusteella eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai äidinkieltä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KUVA-02-46-24