Sosionomi, Vanamo, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 9.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Avoinna sosionomin vakituinen toimi lastensuojelulaitos Vanamossa.

Haemme joukkoomme innostunutta, sydämellä työtä tekevää sosionomia. Meillä on tarjota kehittyvä ja kannustava työyhteisö sekä monipuolinen työ vahvasti resursoidussa lastensuojeluyksikössä. Työsuhde alkaa 21.10.2024 tai sopimuksen mukaan.

Lasten- ja nuortenkoti Vanamo on lastensuojeluyksikkö, mikä tarjoaa sijaishuollon palveluita erityistä hoitoa, kasvatusta ja kuntoutusta tarvitseville lapsille ja nuorille (nepsy, autismin kirjo, kehitysvamma).

Vanamossa on kolme asuinyksikköä: Kanerva, Kataja ja Kaarna, nyt haemme ohjaajaa Karnaan. Kokemus lastensuojelun sijaishuollosta, nepsy-osaaminen sekä erityislasten kanssa työskentely katsotaan eduksi.

Oletko sinä tiimityöskentelijä? Oletko ammattilainen ja inhimillinen kohtaaja? Etsitkö työtä, joka on antoisaa, haastavaa ja konkreettista työskentelyä lapsen kanssa?

Toimintamme lähtökohtana on lapsikeskeisyys ja vahva yhteistyö lapsen vanhempien ja läheisten kanssa. Tavoitteena on lapsen ja koko perheen yhteinen ja myönteinen muutos. Omaohjaaja työskentely on keskeinen osa ohjaajan työtehtäviä. Työantaja tukee systeemistä ja suhdeperusteista työskentelyotetta lapsen ja vanhempien sekä koko verkoston välisen vuorovaikutuksen rakentamisessa. Työssä käytettäviä muita keskeisiä työmenetelmiä ovat ratkaisu- ja voimavarakeskeisyys, green care ja neuropsykiatrinen ohjaaminen.

Kelpoisuusehtona on sosionomin tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 8 §, sosiaalihuoltolaki 1301/2014 18 §).

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Ajokortti on välttämätön. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta, huumausainetestin tulos sekä lain (504/2002) mukainen rikostaustaote on esitettävä ennen toimen vastaanottamista.

Hakemukset toimeen tehdään sähköisenä kuntarekryyn. Hakemukseen ei tarvitse liittää opinto- ja työtodistuksia. Nämä todistukset tulee esittää myöhemmin, mikäli hakija kutsutaan työhaastatteluun.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/622047/fi_FI