Paloilmoitin osaaja, PIL Paloilmoitinliike Consulting Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Porin toimistolle Paloilmoitin osaajaa

PIL Paloilmoitinliike Consulting Oy on vakavarainen AAA luokituksen omaava vuonna 2004 perustettu paloilmoitin alan yritys. PIL on keskittynyt paloilmoittimien, sekä savunpoiston että turva ja opastevalojen, käyttöönottoihin, ohjelmointeihin ja ylläpitoon.

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Haemme innokasta alan osaajaa osaksi työyhteisöämme Poriin. Hoidat itsenäisesti alueen kohteiden huollot vikakorjaukset sekä käyttöönotot. Tehtäväsi tulisi sisältämään edellä mainittujen töiden koordinointia, suunnittelua ja osallistumista työskentelyyn erilaissa asiakaskohteissa. Ajokortti on ehdoton edellytys tehtävien hoitamiseen. Vaadimme myös sujuvaa Suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävä edellyttää kokemusta paloilmoitinjärjestelmistä. Olethan saanut koulutuksen sähkö-, elektroniikka-, tai ICT puolelta.

Eduksesi katsotaan osaaminen Auto Cad piirtämisestä sekä tietoliikenneverkoista. Hyvät vuorovaikutustaidot, paineensietokyky sekä taito tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa luovat hyvän pohjan tehtävässä menestymiselle.
Olet valmis matkustamaan ja tukemaan muita toimistojamme tarvittaessa.
Tarjoamme hyvän ansiotulon sekä joustavan työympäristön.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:harri.korpela@paloilmoitinliike.fi