Perheasiain neuvottelukeskuksen johtaja, Kokkolan Seurakuntayhtymä
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kokkolan seurakuntayhtymässä on avoinna perheasian neuvottelukeskuksen johtajan virka

Kokkola on vireä, kasvava ja monikulttuurinen keskipohjalainen kaupunki Pohjanlahden rannikolla. Seurakuntayhtymään kuuluu kuusi seurakuntaa. Keski-Pohjanmaan perheasian neuvottelukeskus palvelee Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soiten alueen ihmisiä.

Etsimme perheneuvonnan tiimiimme vetäjää ja perheneuvojaa antamaan terapeuttista keskusteluapua, toimimaan pari- ja perhetyön asiantuntijana verkostoissamme, toimimaan perheasioiden sovittelijana sekä ohjaamaan hoidollisia ryhmiä. Tiimissämme on kaksi johtajan lisäksi perheneuvojaa ja vastaanottosihteeri. Keskuksemme on Kokkolan seurakuntakeskuksessa, Kokkolan keskustassa. Olisitko sinä uusi tiimimme vetäjä?

Haemme motivoitunutta ammattilaista, joka haluaa kehittää perheneuvonnan työtä ja kohdata tukea tarvitsevia asiakkaita. Hyvät yhteistyötaidot, joustavuus sekä aloitteellinen työtapa ovat eduksi työssä, jota tehdään pääasiassa itsenäisesti, mutta myös tiimin kanssa yhdessä. Asiakastyössä etua on ristiriitojen sietokyvystä.

Perheasiain neuvottelukeskuksen johtajan viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja vähintään 60 opintopisteen laajuinen Suomen evankelisluterilaisen kirkon järjestämä perheneuvonnan erityiskoulutus tai sitoutuminen sen suorittamiseen. Ylempi korkeakoulututkinto tulisi olla teologian maisterin tutkinto tai sosiaali-, terveys-, kasvatus- tai yhteiskunnallisen alan maisterin tutkinto.

Kielitaitovaatimuksena on toisen kotimaisen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen osaaminen ja toisen vähintään tyydyttävä suullinen ja kirjallinen osaaminen. Taito tehdä perheneuvontatyötä englanniksi katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen ja merkityksellisen työtehtävän ja hyvän perehdytyksen, tukea antavan tiimin ja työyhteisön, sekä mahdollisuuden jatkuvaan työssä kehittymiseen työnohjauksen ja koulutusten kautta. Työsuhde-etuina ovat Edenred virike- ja lounasedut, työsuhdepyöräetu ja lakisääteistä työterveyshuoltoa laajemmat työterveyshuoltopalvelut.

Virkaan valitun tulee olla Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ja KiVhL 2:12 § mukainen rikosrekisteriote. Virantäytössä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Työ alkaa 1.4.2025 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 602 mukaan. Lisäksi maksetaan aiempaan työkokemukseen perustuvaa kokemuslisää.

Työpaikkahaastattelut ovat 29.10. tai 1.11. Hakijoiden soveltuvuus arvioidaan testein.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kirkkorekry.fi/tyoavain/2699/fi_FI