Myyntipäällikkö, Suomen Turvaopaste Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 1.12.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Turku, Tampere, Pori, Seinäjoki, Vaasa, Oulu, Helsinki

Tee elämäsi diili!

Etsimme ahkeraa, tunnollista ja päättäväistä tulevaisuuden huippumyyjää. Sinulla on kokemusta B2B myynnistä usean vuoden ajan.

Työtehtäviisi kuuluu yrityksien työturvallisuuden edistäminen sekä opastaminen turvallisuuteen sekä koulutuspalveluiden myynti.

Tarjoamme huippu työkalut ja tuen tapaamisiin, joihin myös itse vaikutetaan oman assistentin välityksellä. Työ on liikkuvaa sekä työaika on liukuva mutta arkisin ja normaaliin toimistoaikaan.

Palkkausmallina toimii pohjapalkka, alan paras provisio sekä kulukorvaukset oman auton käytöstä. Myyntialue on suuri ja tämän takia pitää olla myös matkustusvalmius.

Haluamme olla tukena ja kouluttaa asiantuntijamme koska meille on tärkeää asiantuntemus, ammattitaito sekä huolehtiminen jokaisesta työntekijästä. Tämän takia järjestämme myyntimatkoja, koulutuksia sekä mahtavia ja kannustavia myyntikilpailuja.

Turvakeskus antaa mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen sekä mahdollisuuden edetä myös työuralla. Myyntikouluttajamme omaavat yli 45-vuoden kokemuksen myynnin parista ja tämä luo asiantuntijoillemme vankan pohjan koulutuksiin.

Mikäli olet periksiantamaton ja osaat kuunnella ihmisiä, niin myy itsesi meille!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rekry@turvakeskus.fi