Tietosuojavastaava, Rovaniemen kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Palkkaus: 4300-4800€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lisäksi tietosuojavastaava avustaa organisaation johtoa tietosuojan suunnittelussa ja toimeenpanossa, varmistaa ja valvoo tietosuojan toteutumista ja raportoi tietosuojan toteutumisesta organisaation johdolle. Tietosuojavastaavan tehtävänkuvaan sisältyy lisäksi avustaminen julkisuuslain mukaisten tietopyyntöjen ratkaisemisessa sekä mahdollisesti muita hallinnollisia tehtäviä. Tämä työtehtävä sopii esimerkiksi uransa alkutaipaleella olevalle juristille tai hallintotieteiden maisterille, jolla on kiinnostusta kehittyä tietosuoja-asiantuntijaksi, mutta myös jo kokemusta kerryttäneelle tietosuojavastaavalle.

Tietosuojavastaavan toimen kelpoisuusehtona on oikeustieteen maisterin tutkinto tai hallintotieteiden maisterin tutkinto sekä riittävä perehtyneisyys kansalliseen ja EU:n tietosuojalainsäädäntöön sekä julkisuuslakiin. Lisäksi arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn vastuullisissa tehtävissä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä. Rekrytoinnissa huomioidaan henkilön kiinnostus ja soveltuvuus sekä tehtävään että työyhteisöön.

Toimen tehtäväkohtainen palkka on 4300-4800 euroa / kk riippuen valittavan henkilön valmiuksista ja tehtävänkuvan laajuudesta tehtävän hoidon alkaessa. Palkkaa täydentävät ison talon palvelussuhde-edut, mm. liikunta- ja kulttuurietu, työsuhdepyöräetu ja laajat työterveyshuollon palvelut.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta voit toimittaa hakemuksen postitse osoitteella: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä Tietosuojavastaava".
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ROI-01-6-24/fi_FI