Tiimivastaava sairaanhoitaja, Mainiokoti Solina,, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tiimivastaava sairaanhoitaja, Mainiokoti Solina, Mäntsälä

Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Solinaan, Mäntsälään.

Haemme nyt sairaanhoitajaa tiiminvetäjäksi vakituiseen työsuhteeseen kauniiseen ja moderniin kotiimme.

Mihin tulet töihin?
Mainiokoti Solina on ikäihmisille tarkoitettu ympärivuorokautisen asumisen hoivakoti Mäntsälän keskustan tuntumassa. Toimimme kaksi vuotta sitten avatuissa viihtyisissä ja valoisissa tiloissa luonnon läheisyydessä. Hoivakodissamme asuu 32 asukasta ja meillä työskentelee osaava ja työstään innostunut joukko hoivan ammattilaisia. Meille asukkaan arvokas arki ja hoivan laatu ovat ykkösasia. Arkemme on toiminnallista ja järjestämme jatkuvasti aktiviteetteja asukkaillemme.

Mitä pääset tekemään?
Tiimivastaavana sairaanhoitajana pääset tekemään tekemään jokapäiväistä hoitotyötä ja asukkaiden sairaanhoitoa ja tiiminvetäjänä myös kehittämään yksikkömme toimintaa yhteistyössä muiden tiimiläisten kanssa. Tiimivastaava huolehtii kodin arjen sujuvuudesta ja vastaa laatulupausten toteutumisesta ja toteuttaa ja ohjaa hyvää hoivaa yhdessä muiden sairaanhoitajien kanssa. Tiimivastaavana toimit yksikön johtajan ja lääkehoidosta vastaavan sairaanhoitajan työparina ja myös yksikön johtajan varahenkilönä.

Kuka sinä olet?
Olet koulutukseltasi sairaanhoitaja ja omaat mahdollisesti myös koulutusta tai kokemusta johtamisesta ja esihenkilötyöstä. Myös kokemus vanhustyöstä ja vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Joukossamme viihtyy parhaiten positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö, joka on aidosti kiinnostunut vanhusten hyvästä hoidosta.

Miksi tulisit meille töihin?
Mainiokoti Solinassa pääset osaksi yhteen hiileen puhaltavaa työyhteisöä, jossa töitä tehdään hymy huulilla. Olemme joustava työnantaja ja meillä kaikki saavat osallistua työvuorosuunnitteluun. Mehiläisenä saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja digiklinikan palvelut 24/7. Mainiokotien työtekijänä sinulla on monipuoliset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet.

Työ on päivätyö ja tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES:n mukainen sekä tehtäväkohtainen lisä. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta astuu voimaan 1.1.2024. Tehtävään valittavien ikääntyvien kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitetturikosrekisteriote.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian. Toimithan nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kerron mielelläni lisää: Yksikönjohtaja Sanna Laakso 040 350 5019 (arkisin klo 8-16) sanna.laakso@mainiokodit.fi

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Mntsl-Kaakkumentie/Tiimivastaava-sairaanhoitaja--Mainiokoti-Solina--Mntsl_R0032838-1/apply