Kirjanpitäjä, Braleva Kiinteistöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 25.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kirjanpidon kokenut ammattilainen, tervetuloa töihin Bralevalle!
Meillä on etsinnässä osaava kirjanpitäjä, jolta löytyy numerorakkautta ja -tarkkuutta, positiivista työskentelyotetta sekä tekemisen meininkiä. Tehtäväkenttäsi koostuu nimettyjen taloyhtiöiden talousasioiden hoitamisesta, mm. kirjanpidosta, lainareskontrasta sekä tilinpäätösten tekemisestä.

Toiveemme ja odotuksemme:
- tehtävään soveltuva koulutus
- kokemus kirjanpitotyöstä, tilinpäätöksistä sekä kiinteistöalasta
- osaaminen Tampuurista ja Fivaldista
- tarkka, huolellinen, itseohjautuva ja oma-aloitteinen työote
- positiivinen asenne, joka ei hyydy kiireenkään keskellä
- kykyä olla tiimin tukena ja puhaltaa yhteen hiileen
- sujuva kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito, englannin kielen osaaminen on eduksi

Tehtävä on kokopäiväinen ja vakituinen. Työpöytäsi odottaa sinua Helsingin merellisessä Lauttasaaressa, ja toivomme sinun liittyvän porukkaamme mahdollisimman nopealla aikataululla. Bralevalla sinua odottavat mielenkiintoisen tehtävän ja mukavien työkavereiden lisäksi hyvät työvälineet, kattavat henkilöstöedut (mm. lounas-, virike- ja hierontaetu, laaja työterveyshuolto, vapaa-ajan tapaturmavakuutus) sekä liukuvan työajan ja etätyön tuoma joustavuus.
Jos olet etsimämme ammattilainen, niin lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera hakulomakkeen kautta (ei sähköpostilla) 25.10.2024 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja sopivan henkilön osuessa kohdalle täytämme paikan heti, joten toimithan nopeasti.
Lisätietokyselyihin vastaa Minna Olin, minna.olin@braleva.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://braleva.fi/fi/rekrytointi/?rmpage=job&rmjob=126&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol