Ohjaaja, Tukena Wirtaamo, Tukena Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule tekemään merkityksellistä työtä kehitysvamman tai muun syyn vuoksi apua ja tukea tarvitsevien asiakkaidemme kanssa! Etsimme nyt kolmea ohjaajaa Tukena Wirtaamoon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 18.11.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan alkuvuoden 2025 aikana.

Tukena Wirtaamo tarjoaa päiväaikaista eli osallisuutta ja työllisyyttä tukevaa toimintaa Kankaanpäässä. Keskeinen sijaintimme mahdollistaa asiakkaidemme monipuolisen osallisuuden arjessa ja yhteiskunnassa.

Haethan siis pian mukaan ainutlaatuiseen yhteisöömme tukemaan asiakkaidemme hyvää elämää! Tässä kohtaa ei vielä tarvitse osata kaikkea. Tärkeintä on aito halusi ohjata, auttaa ja tukea asiakkaitamme heidän osallisuutensa toteutumisessa. Toimit työssäsi yhteisten arvojemme mukaisesti eli ihmistä kunnioittaen, luotettavasti, edelläkävien ja vastuullisesti.

Ohjaajan tehtävään koulutuksesi voi olla sosiaali- ja terveysalan tutkinto tai jokin muu soveltuva tutkinto. Toivomme sinulta myös muuta esimerkiksi omien harrastuksiesi kautta syntynyttä osaamista, jota pääset hyödyntämään päiväaikaisen toimintamme monipuolisessa ja innostavassa ohjaustyössä. Vahvuuksina voidaan pitää esimerkiksi multisensorista osaamista, musiikillista taitoa, teknistä tietämystä tai liikunnallista innokkuutta. Tärkeintä meillä on se, että haluat monipuolisesti kehittää asiakaslähtöistä toimintaamme. Omaat myös tartuntatautilain mukaisen rokotesuojan. Perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tarjoamme erilaisia koulutusmahdollisuuksia jatkuvan ammatillisen osaamisen kasvusi tueksi.

Olemme joustava työnantaja ja tarjoamme työntekijöillemme kattavat henkilöstöedut, kuten lakisääteistä laajemman työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Työntekijämme kokevat, että meillä voi tehdä työnsä hyvin ja arvojemme mukaisesti. Toivotamme tervetulleeksi uuden työkaverin osaavaan joukkoomme, joka haluaa yksilölliset asiakastarpeet huomioiden yhdessä pitkäjänteisesti kehittää toimintojamme. Somekanavastamme pääset kurkkaamaan lisää, miltä meidän arkemme näyttää ja miten sinä viihtyisit meillä! Facebook: Tukena Wirtaamo.

Haethan pian, sillä etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Eija Poikkeus, eija.poikkeus@tukena.fi, p. 040 167 6168 (arkisin 9-15).

Yhteystiedot
Työpaikan osoite: Asemakatu 7, 38700 Kankaanpää
Palkkaus: yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemus: 1-5 vuotta
Työ alkaa: 18.11.2024 tai sopimuksen mukaan alkuvuoden 2025 aikana
Työaika: Jaksotyö (päivätyö)
Työn kesto: yli 12 kk
Haku päättyy: 13.10.2024
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/f7442bb4-039b-4f4d-a282-aaf3926fe3c7