Endodontian erikoishammaslääkäri, PlusTerveys Hammasklinikat Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
PlusTerveys Fossa on nykyaikainen, hyvin varusteltu ja viihtyisä 9-hoitohuoneen vastaanotto keskeisellä paikalla Helsingin keskustassa. Meillä työskentelee yleishammaslääkäreitä, useiden erikoisalojen erikoishammaslääkäreitä, suuhygienistejä ja hammashoitajia sekä vastaanottosihteerit. Varustelutasomme on kattava, esim. optg, kktt, sekä Cerec. Trios-digitaalinen jäljentäminen ja lisäksi tiivis laboratorioyhteistyö luovat loistavat edellytykset laadukkaaseen ja sujuvaan hammashoitoon. Meillä kollegiaalinen tuki on vahvaa!

Tehtävä on osa-aikainen (2-4pv/kk) ja toistaiseksi voimassa oleva.

Toivomme sinun voivan aloittaa syksyllä 2024, mutta aloitus on joustavasti sovittavissa. Erilaiset työsuhdemallit ja työpäivät ovat neuvoteltavissa.

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkauksen ja elämäntilanteeseesi sopivat työajat. Sinulla on loistavat mahdollisuudet kehittyä meillä ammatillisesti; meillä on nykyaikaiset laitteet, mutkaton konsultointimahdollisuus sekä ammattitaitoinen henkilökunta apunasi.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja kokonaisvaltaista otetta potilaiden hoidossa. Toivomme, että viihdyt tiiviissä ja kannustavassa työyhteisössä ja olet tiimipelaaja.

Odotamme sinulla olevan endodontian erikoishammaslääkärin pätevyys tai loppuvaiheessa olevaa erikoistumista endodontiaan. Valitulta henkilöltä edellytämme hyvää suomen kielen taitoa sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://link.webropolsurveys.com/S/EB0D0B95A5FB93DD