Taloushallinnon asiantuntija, Specim, Spectral Imaging Oy Ltd
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 16.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme talous- ja hallinto-osastolle vakituiseen työsuhteeseen taloushallinnon asiantuntijaa.
Tehtäviisi kuuluu yrityksen ostoreskontran ja myyntireskontran hoito ja raportointi, laskujen kierrätys ja maksaminen sovittujen toimintamallien mukaan, pankkitilien ja tiliotteiden hallinta, laskujen perintä sekä matkalaskujen käsittely. Hoidat lisäksi yhtiön kirjanpitoraporttien valmistelun ja tarkistamisen sekä huolehdit niiden toimittamisesta eteenpäin tilitoimistolle.
Taloushallinnon asiantuntijana työskentelet yrityksen talous- ja hallintotoiminnossa osana kolmen hengen taloustiimiä. Käytössäsi on työssä tarvittavat työkalut ja järjestelmät, joiden avulla työn tekeminen onnistuu sujuvasti. Raportoit tehtävässäsi talousjohtajalle.
Annamme tehtävään kattavan perehdytyksen ja tavoitteena on, että perehdytyksen jälkeen pystyt suoriutumaan vastuullesi kuuluvista tehtävistä itsenäisesti ja esittämään kehitysehdotuksia omaan työtehtäviisi ja vastuualueesi hoitamiseen liittyen. Työtä ei kuitenkaan tarvitse tehdä yksin, vaan kollegoilta ja esihenkilöltä saat tukea ja apua aina tarvittaessa.
Työ alkaa joulukuussa 2024 ja tarkempi aloitusajankohta sovitaan tehtävään valittavan henkilön kanssa.
Tarkemmat tiedot tehtävästä sekä hakuohjeet urasivullamme https://www.specim.com/careers/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.specim.com/careers/?rmpage=job&rmjob=p38