Maalinvalmistajia Rajamäen tehtaalle, Teknos Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko olla osa suomalaista perheyritystä? Kiinnostaako sinua työskennellä pinnoitetuotteiden parissa? Nyt siihen on oiva mahdollisuus!

Millaisesta työstä on kyse?
Haemme Rajamäen tehtaallemme useita maalinvalmistajia nestemaaliosastolle ja jauhemaaliosastolle tuotantotehtäviin määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Haemme työntekijöitä sekä maalin valmistamiseen että pakkaustehtäviin. Työskentely tapahtuu nestemaaliosastolla kaksivuorotyönä ja jauhelmaaliosastolla kolmivuorotyönä. Työt alkavat mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan ja määräaikaiset tehtävät jatkuvat 31.8.2025 saakka.

Päivittäiset tehtävät ja vastuualueet
Työtehtäviin kuuluvat pakkauskoneiden, valmistuslaitteiston ja annostelujärjestelmien käyttö sekä prosessin ohjaus. Me Teknoksella haluamme parantaa jatkuvasti toimintaamme ja turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeä asia. Turvallisuudesta huolehtiminen ja toiminnan kehittäminen kuuluvatkin osaksi arkeasi. Huolehdit myös työpaikan siisteydestä ja järjestyksestä omalta osaltasi.

Mitä odotamme?
Odotamme löytävämme ennen kaikkea toimeliaan ja innostuvan tiimipelaajan, joka on kiinnostunut kehittymään ja oppimaan uutta. Sovit tuotantoon maalinvalmistajaksi, jos sinulla on:

- Vähintään 18 vuotta ikää
- Riittävä suomen kielen taito, jotta pystymme varmistamaan turvallisen työympäristön ja perehdytyksen
- Turvallinen ja kehittävä työote
- Vastuullinen ja oma-aloitteinen asenne
- Hyvä fyysinen kunto. Maalinvalmistajan työ on ajoittain fyysistä (nostot ja annostelut).
-Tietotekniikan perustaidot
- Lisäksi arvostamme aiempaa työkokemusta ja osaamista tuotantotehtävistä ja Lean-perusosaamista.

Hae rohkeasti paikkaa, sillä tässä työssä asenteella pärjää pitkälle! Me tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen maalinvalmistamisen saloihin ja lisäksi apunasi ovat osaavat työkaverit.

Millainen työpaikka Teknos on?
Olemme perheyritys, ja taustamme näkyy työkulttuurissamme, joka on rento, välitön ja maanläheinen. Meillä on matala hierarkia, jonka ansiosta kaikkia työkavereita on helppo lähestyä pienellä kynnyksellä. Autamme toinen toisiamme, koska uskomme, että yhdessä tekemällä pääsemme parhaisiin lopputuloksiin.

Arvomme ovat oikeudenmukaisuus, sisukkuus ja luovuus. Toivomme, että arvomme puhuttelevat myös sinua. Lisäksi meille on tärkeää huolehtia toimintamme vastuullisuudesta, jotta maapallomme säilyy myös tuleville sukupolville.

Mitä me tarjoamme sinulle?
- Mahdollisuuden työskennellä suomalaisessa perheyrityksessä, joka toimii kansainvälisesti
- Kasvu- ja kehittymismahdollisuuksia. Tuemme urakehitystä yrityksen sisällä, ja meillä on kansainvälisyytemme ansiosta mahdollista edetä myös toisiin Teknos -maihin.
- Kattavat työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto sekä Epassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu. Hyvinvointi on meille muutenkin tärkeä asia ja Teknos on savuton työpaikka.

Kuulostaako siltä, että voisit sopia joukkoomme? Siinä tapauksessa haluamme kuulla sinusta pian!

Jos innostuit meistä ja hae työpaikkaa ja kerro meille lisää itsestäsi. Hakuaika päättyy 20.10. mutta täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä - älä siis odottele turhaan!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://teknos-career.talent-soft.com/job/job-maalinvalmistajia-rajamaen-tehtaalle_208.aspx