Tuotantotyöntekijä puuteollisuuteen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 8.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsikö pitkäkestoista työtä puutuotannosta? Onko sinulla soveltuvaa työkokemusta? Mikäli vastasit molempiin kyllä, saatat olla etsimämme tekijä!

Etsimme TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ asiakasyrityksellemme Hollolaan.

Työnkuvaan kuuluu mm. tuotteiden kasausta, hiomista ja puusepän mittatilaustöitä. Voit opetella myös pintakäsittelyä ja eri koneiden käyttöä. Työhön perehdytetään ja tämän jälkeen töitä tehdään itsenäisesti. Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä.

Tehtävä on kokoaikainen. Työajat arkisin klo 8-16.

Meille soveltuva tekijä:

- Haluaa oppia monipuolisesti eri tuotannon työtehtäviä

- Soveltuva koulutus ja vähän alan työkokemusta

- Hyvä peruskunto

- Sujuva suomen kielen taito

Tarjoamme sinulle:

- Tehtävä on alkuun 6kk määräaikaisuus Henkilöstöpalvelu Heimon kautta. Tämän jälkeen mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseemme.

- Monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan, johon pääset vaikuttamaan osaamisesi ja toiveidesi mukaan

- Palkka: Voit esittää palkkatoiveen

Kiinnostuitko? Hienoa!

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian osoitteessa kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Melissa Virtanen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5115, melissa.virtanen@hpheimo.fi

GDPR-säännösten mukaisesti emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä ansioluetteloita tai hakemuksia. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi suoraan rekrytointijärjestelmäämme.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://hpheimo.fi/tyopaikkailmoitus-39198447