Sosiaaliohjaaja, asumisneuvonta, Pirkanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 8.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asumisneuvonnan sosiaaliohjaaja työskentelee asumissosiaalisen työn keinoin asiakkaiden vuokranmaksu- ja muiden asumisen ongelmien parissa. Pyrkimyksenä on asiakkaiden asumisen turvaaminen ja häätöjen sekä muiden kriisien ehkäisy.
Tehtävä sijoittuu Pirkanmaan hyvinvointialueen työikäisten sosiaalipalveluihin.

Työtä tehdään vahvasti verkostossa, yhteistyössä erityisesti vuokranantajien kanssa. Työntekijä toimii osana Pirhan asumisneuvontatiimiä, johon kuuluu kolme sosiaaliohjaajaa ja yksi sosiaalityöntekijä. Asumisneuvojan työnkuvaan kuuluu mm. palvelutarpeen arviointien ja toimeentulotukipäätösten laatimista. Tehtävänkuvaan kuuluu myös työskentelyä Talousneuvolan yhteydessä toimivalla matalan kynnyksen asumisneuvontapisteellä. Sosiaaliohjaaja pääsee osallistumaan asumisneuvonnan työmuodon kehittämiseen.

Tarjoamme työn kehittämismyönteisessä, moniammatillisessa ja joustavassa työyhteisössä, jossa jokaisen osaamista tuetaan ja arvostetaan. Huolehdimme, että saat työhösi tarvittavan perehdytyksen. Takaamme sinulle työhösi tarvittavan tuen, työnohjauksen ja täydennyskoulutuksen omien mielenkiinnon kohteidesi mukaan.

Pirkanmaan hyvinvointialue tarjoaa työnantajana monipuoliset työsuhde-edut, kuten esimerkiksi vuosittaisen Epassi-edun, tyhy-toimintaa, Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan sekä työterveyshuollon.

Voit hakea tehtävään, jos sinulla on sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen sosionomin, geronomin tai kuntoutuksen ohjaajan pätevyys. Sinun tulee myös olla rekisteröitynyt Valviran ammattirekisteriin ja edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Asiakaslähtöisyys, hyvät vuorovaikutustaidot ja aktiivinen työote ovat ominaisuuksia, joita sinulta odotamme. Eduksi katsomme asumisneuvontatyön ja aikuisten parissa tehtävän sosiaalityön kokemuksen. Hyödyksi on myös muu kielitaito, toimeentulotukiosaaminen sekä Pirkanmaan palveluverkon tuntemus. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Koeaika on 6kk.

Kiinnostuitko? Älä aikaile vaan, jätä hakemuksesi Kuntarekryn kautta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Pirha-01-4081-24/fi_FI