Siivoojan vakituinen tehtävä, Liperin kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 15.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Liperin kunta hakee siivoojaa toistaiseksi voimassa olevaan kokoaikaiseen tehtävään Ylämyllyn siivoustiimiin.

Siivouspalvelut huolehtii kunnan omistamien kiinteistöjen, kuten koulujen, päiväkotien, liikuntatilojen ja toimistotilojen puhtaanapidosta Liperin kunnan alueella. Tehtävän sijoituspaikka työsuhteen alussa on Ylämyllyn alueella sijaitseva päiväkoti. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti klo 7.00-15.30 välille ja viikonloput ovat vapaat.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva puhtauspalvelualan tutkinto tai muu koulutuksella ja työkokemuksella hankittu pätevyys, jota työn hoitaminen edellyttää. Arvostamme vastuullista työotetta, oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä motivaatiota kehittyä ammatillisesti.

Mikäli koet, että voisit olla etsimämme henkilö, hae tehtävää heti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta, sillä täytämme paikan mahdollisimman pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka työsuhteen alussa on 2 136,12 €/kk. Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksen määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakuaika päättyy 15.10.2024 klo 15.00. Hakemus tehtävään jätetään Kuntarekry.fi -palvelun kautta.

Tarjoamme henkilöstöllemme henkilöstöetuina

- Epassin saldoa liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin
- työsuhdepyöräetu kiinteällä verotusarvomallilla
- lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä
- useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LIP-03-4-24/fi_FI