Köksbiträde, Hammarlands kommun
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 8.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vi söker dig som vill komma och jobba som köksbiträde 75 % i vårt kök inom äldreomsorgen. Arbetet inleds enligt överenskommelse och fortgår tillsvidare.
Tillsammans med en kock kommer du att tillreda och planera varierad och uppskattad kost om totalt ca 50 portioner till personal och äldre inom Hammarlands kommun.
För uppgiften krävs ingen yrkesbehörighet men vi ser gärna att du har köksvana, kan arbeta självständigt och har ett intresse för kökssysslor, även hygienpass. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Arbetstiden kan variera mellan 07:30-17:00 under vardagar och helger. Den uppgiftsrelaterade lönen är 75 % av 2347,89 samt eventuella erfarenhetstillägg och individuella tillägg.
Hammarlands kommun jobbar aktivt för att skapa en trivsam och välkomnande arbetsplats där våra anställda känner sig värdefulla. Vi erbjuder friskvårdsförmån via friskvård.ax samt utökad företagshälsovård och vi ser kontinuerligt över behov och önskemål hos kommunens anställda.
Hammarlands kommun tillämpar prövotid och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.
Vi ser fram emot din ansökan!
För mer information vänligen kontakta omvårdnadsledare Ida Holmberg på telefon 018-364579 eller e-post ida.holmberg@hammarland.ax.
Skicka din ansökan till jenny.sporre@hammarland.ax eller Hammarlands kommun, Klockarvägen 3, 22240 Hammarland. I ansökan vill vi att du har med ett personligt brev och CV. Vi vill ha ansökan hos oss senast 8.10.2024 kl. 15:00.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:ida.holmberg@hammarland.ax