Terminaaliopas, Helsinki-Vantaan lentoasema, Finavia Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 3.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lentoasemayhtiö Finavia johtaa ja kehittää 20 lentoasemaa Suomessa. Sujuvat ja laadukkaat palvelut lentoyhtiöille ja matkustajille ovat meille sydämen asia. Kehitämme Suomen saavutettavuutta ja hyviä lentoyhteyksiä. Olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan edistääksemme kestävää lentomatkailua. Teemme työtä, jota ilman maailma olisi kaukana.

Finavia on asiakaskokemuksen ja palvelukehittämisen johtava eurooppalainen lentoasemayhtiö. Lentokenttämme ovat olleet kansanvälisesti palkittuja jo usean vuosikymmenen ajan. Osaamme hallita suuria kokonaisuuksia, monipuolisia rakennuskohteita, ihmisvirtoja, monimutkaista logistiikkaa ja dataa. Teemme hyvää yhteistyötä asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa.

Haemme nyt osa-aikaisia terminaalioppaita Helsinki-Vantaan lentoasemalle vakituiseen ja määräaikaiseen tehtävään. Työaika on 70 %.

Terminaalioppaana tehtävänäsi on varmistaa jokaisen asiakkaan sujuva matkustaminen matkustajan polulla. Kohtaat jokaisen matkustajan varmalla otteella ja pidät huolta siitä, että hän haluaa palata lentoasemillemme uudestaan. Työtehtäviisi kuuluu lentomatkustajien monipuolinen palvelu ja opastaminen lentoasemalla. Tyypillinen päiväsi voi koostua mm. matkustajien ohjaamisesta ja opastamisesta terminaalin eri alueilla mm. lähtöaulassa, turvatarkastusalueella, rajoilla vaihtoliikenteessä, matkalla jatkolennoille, juna-asemalle tai vaikkapa hotellille.

Olet etsimämme henkilö, kun tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, olet oma-aloitteinen kaikissa työtehtävissä ja uskallat lähestyä rohkeasti matkustajia. Omalla palveluasenteellasi varmistat erinomaisen asiakaskokemuksen kiireenkin keskellä. Sinulla on tehtävään sopiva koulutus tai työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Kokemus kansainvälisestä ympäristöstä katsotaan eduksi. Tärkeintä on, että sinulla on motivaatio ja asenne kohdillaan eikä sinulta mene sormi suuhun kiireisimmässä tai haastavimmassakaan tilanteessa. Puhut sujuvasti suomea ja englantia, muu kielitaito katsotaan eduksi. Pääsääntöisesti työtä tehdään pareittain tai tiiminä, mutta tarvittaessa pystyt työskentelemään myös itsenäisesti terminaalin matkustajavirtojen eri pisteissä.

Helsinki-Vantaan lentoasema ei koskaan nuku, joten odotamme sinulta valmiutta työskennellä vuoroissa lähes 24/7. Tällä hetkellä ensimmäiset työvuorot alkavat jo 3:30 ja iltavuorot päättyvät klo 01:00. Työvuorojen pituus on tällä hetkellä kussakin vuorossa useimmiten 6h. Tarjoamme työtunteja keskimäärin 75-85h/3 viikossa.

Tehtävään valituille henkilöille teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Mitä tarjoamme?

Meillä on asiantunteva ja motivoitunut henkilöstö, joka on sitoutunut arvoihimme: vastuullisuus, turvallisuus, asiakaslähtöisyys ja uudistuminen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi johtavassa eurooppalaisessa lentoasemayhtiössä. Käytössäsi ovat monipuoliset työsuhde- ja liikuntaedut. Tule mukaan tuhannen finavialaisen asiantuntevaan, monimuotoiseen ja työssään viihtyvään työyhteisöön!

Voit tutustua etuihimme ja uratarinoihimme osoitteessa finavia.fi/urafinaviassa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesihenkilö Helena Varimois 040 629 9136 3.10. klo 10-11.

Hae tehtävään oheisella hakulomakkeella 10.10.2024 mennessä. Haastatteluja järjestetään jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään sopivien henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://finavia.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=574&jbid=15