Hoiva-avustaja, Töölön seniorikeskus, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 8.10.2024
  • Palkkaus: 2156,75€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Töölön seniorikeskuksen 12-paikkaiseen, ryhmäkoti Pioniin, vanhustyöhön motivoitunutta hoiva-avustajaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Töölön seniorikeskus on 96 asukkaan koti. Asukkaat asuvat palveluasunnoissa, yhteisöllisen asumisen yksikössä tai muistisairaiden ryhmäkodeissa. Lisäksi talossamme toimii lyhytaikaisasumisen yksikkö, kaksi päivätoimintayksikköä sekä palvelukeskus. Töölön seniorikeskus sijaitsee aivan ydinkeskustan tuntumassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Ryhmäkoti Pionissa tehtävänämme on huolehtia, että asukkaamme saavat elää turvallisessa, muistiystävällisessä ympäristössä, jossa he voivat kokea elämänsä merkitykselliseksi ja arvokkaaksi.

Tiimimme on moniammatillinen, jossa työskentelee sairaanhoitaja, lähihoitajia, hoiva-avustaja sekä lisäksi fysioterapeutti 2 päivänä/vko, myös sosiaali- ja kulttuuriohjaajan palvelut ovat saatavilla. Lääkäri käy ryhmäkodissa kerran kuukaudessa ja muina päivinä hän on tavattavissa puhelimitse.

Tehtäväsi hoiva-avustajana on osallistua yhdessä muun henkilökunnan kanssa asukkaidemme hoidon suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin.
Meillä saat käyttää luovuuttasi sekä kehittää niin omaa kuin tiiminkin osaamista. Pidämme tärkeänä, että tiimissä jokaisella on hyvä työskennellä, niinpä pääset aktiivisesti vaikuttamaan työnkuvasi sisältöön ja työvuorosuunnitteluun.

Toivomme, että saamme sinusta joukkoomme aktiivisen ja rohkeasti uutta kokeilevan hoiva-avustajan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä hyvät loma-, työmatka- ja lounasedut. Kaupungin työntekijänä voit hakea vuokra-asuntoa Auroranlinnalta, jonka asunnot ovat markkinatasoa edullisempia ja työntekijöidemme asuntohakemukset etusijalla.

Helsingin kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialalla olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta ja hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa sekä liikunta- ja kulttuurietua 200 eurolla vuodessa.

Kelpoisuusehto:

Hoiva-avustajan koulutus, sisältäen tutkinnonosat Kasvun ja osallisuuden edistäminen (25 osp) ja Ikääntyvien osallisuuden edistäminen (35 osp). Tehtävään soveltuvana tutkinnonosana voidaan pitää myös Hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen (30 osp).

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023, 28 §) mukainen rikosrekisteriote.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/SOTEPE-03-614-24