Tarvittaessa työhön kutsuttava siivooja, Alltime Suomi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Palkkaus: 13,17€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Rovaniemen Alltimen puhtauspalveluihin haetaan nyt motivoitunutta ja oma-aloitteista tarvittaessa työhön kutsuttavaa (0-37,5h/vko) siivoojaa määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden loppuun saakka, voimme keskustella työsuhteen jatkosta tämänkin jälkeen. Työ alkaa yhteisen sopimuksemme mukaan, mutta toivotamme sinut tervetulleeksi mahdollisimman pian!

Työtarve tehtävässä on pääsääntöisesti arkisin kello 5-15 välillä. Työ sisältää ylläpito- ja perussiivouksia sekä yksin, että yhdessä parin kanssa. Kohteina työssä on monipuolisia toimitiloja ja taloyhtiöitä Rovaniemen alueella.

Työtä tehdään päivän aikana useissa kohteissa, mutta omaa autoa et tarvitse, sillä käytössäsi on Alltimen auto. B-ajokortti on kuitenkin pakollinen työssä suoriutumiseksi. Lähtöpaikka sijaitsee nelostien varressa Alltimen Betonitien yksikössä.

Palkkaus tehtävässä on Kiinteistöpalvelualan TES PR4 + henkilökohtainen lisä kokemukseesi ja osaamiseesi perustuen.

Toivomme hakijalta ajokortin ja positiivisen asenteen lisäksi oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi, mutta perehdytämme tehtävään ja meillä on mahdollisuus myös kouluttautumiseen työn ohessa oppisopimuksella.

Me tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, kivan työtiimin, laadukkaat ja ajantasaiset työvaatteet ja välineet käyttöösi, sekä koko työsuhteesi ajalle Pihlajalinnan työterveyspalvelut kaikissa Pihlajalinnan toimipisteissä ympäri Suomen.

Lisätietoja työtehtävistä ja tiimistä antaa palveluohjaaja Jani Matinaho, jani.matinaho@alltime.fi

Hae pian, täytämme tehtävän heti sopivan osaajan löydyttyä!

Alltimella meillä on noin 1000 työkaveria ympäri Suomea ja Ruotsia maanläheisessä, matalassa organisaatiossa, jossa ilmentyvät arvomme: ketteryys, luotettavuus, joukkuepeli ja ammattitaito. Meillä on tekemisen meininki ja hyvä henki: esimerkiksi työtyytyväisyyskyselyssämme "työkaverit kohtelevat minua hyvin" ;kysymyksen keskiarvo oli 4.3/5. Alltimen visiona on kehittyä Pohjoismaiden johtavaksi rakennetun elinympäristön kunnossapitäjäksi. Me hoidamme ennakoivana ja välittävänä kumppanina kiinteistöpalvelut, puhtauspalvelut sekä infrastruktuurin kunnossapidon maalla ja vesillä. Työntekijämme Suomessa ja Ruotsissa helpottavat asiakkaidemme elämää ylläpitämällä sujuvia ja turvallisia elinympäristöjä. Alltime Groupin omistaa kotimainen pääomasijoitusyhtiö MB Rahastot yhdessä toimivan johdon kanssa. www.alltime.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/f693c55f-5a63-4497-80cc-9492b3c01e9b