Lähihoitaja (Lutakon kotihoito, Jyväskylä) määräa, Keski-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 8.10.2024
  • Palkkaus: 2561€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme määräaikaiseen tehtäviin ajalle

LÄHIHOITAJIA (2)

ajalle heti-30.9.2025 ja heti-30.4.2025.

Lähihoitajana kotihoidossa toimit hoidon ja huolenpidon ammattilaisena. Tuet asiakasta hänen arjessaan tavoitteellisesti ja kuntouttavalla työotteella.

Kotihoitoa toteutetaan asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti asiakkaan kotiin tehtävillä kotikäynneillä. Meille on tärkeintä, että olet kiinnostunut ikääntyneiden hoitotyöstä. Käytämme työn suunnitteluun toiminnanohjausjärjestelmää, jonka avulla asiakaskäynnit ja työtehtävät jaetaan. Toiminnanohjausjärjestelmä helpottaa hoitajien työtä asiakaskohteissa, järjestelmästä hoitaja näkee päivän asiakaskierron ja kotikäyntien hoitotoimet.

Tukenasi työarjessasi on lähihoitajien lisäksi sairaanhoitajia, hoiva-avustajia, vastaava sairaanhoitaja, ohjaaja sekä yksikön palveluvastaava. Vaikka työtä tehdään myös välillä yksin, ei työ ole yksinäistä. Järjestämme säännöllisesti tiimipalavereja ja viestimme muutenkin aktiivisesti eri kanavia pitkin.
Huolehdimme henkilöstömme ajantasaisesta osaamisesta järjestämällä sisäisiä koulutuksia.

Työskentelyalueemme ei ole iso. Meillä ajokortti ei ole välttämätön. Työ on jakso- ja 2-vuorotyötä. Käytämme työvuorosuunnittelussa autonomista työvuorosuunnittelua.

Työstämme saat hyvän kuvan kurkkaamalla Instagram-tilillemme: @lutakonkotihoito

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta.

Tehtävässä edellytetään hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai niiden suorittamista työsuhteen alussa.

Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Mikäli sinulle jäi vielä kysyttävää työtehtävästä, soita tai laita Annelle viestiä. Odotamme yhteydenottoasi!

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/622172/fi_FI