Projektipäällikkö, kaupunkiseutusuunnitelma, Turun kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 14.10.2024
  • Palkkaus: 4930,00€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Turun MAL-kaupunkiseudulla käynnistetään kaupunkiseudun rakennemallityön uudistaminen kaupunkiseutusuunnitelmaksi. Hanke on osa kaupunkiseudun maankäytön, asumisen ja liikenteen sopimusta (MAL-sopimus). Kaupunkiseutusuunnitelmassa päivitetään vuonna 2012 hyväksytty kaupunkiseudun rakennemalli 2035. Rakennemalli sisältää yleispiirteisen suunnitelman kaupunkiseudun kasvua tukevista maankäytön ratkaisuista.

Projektipäällikön tehtäväkenttä koostuu kaupunkiseutusuunnitelmatyön koordinoinnista, suunnitelmaan liittyvien konsulttitöiden ohjaamisesta, yhteistyön ja vuorovaikutuksen varmistamisesta, seurannasta ja tarvittavasta raportoinnista. Projektipäällikkö työskentelee kaupunkiympäristön palvelukokonaisuudessa tiiviissä yhteistyössä kaupunkiseudun maankäytön yhteistyöryhmän ja MAL-ohjausryhmän sekä kuntien ja alueen kehittämisen kannalta keskeisten toimijoiden ja sidosryhmien kanssa.

Projektipäälliköltä odotetaan projekti- ja hankeosaamista, kykyä hahmottaa ja koordinoida laajoja kokonaisuuksia, selkeää suullista ja kirjallista esitystaitoa, erinomaisia yhteistyö- ja kommunikointitaitoja sekä aktiivista ja kehittämismyönteistä asennetta.

Tehtävä edellyttää teknillisessä korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettua tutkintoa sekä riittävää osaamista maankäytönsuunnittelusta.

Työssä tarvitaan hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa .

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/TKU00-61-43-24/fi_FI