Markkinointiviestinnän asiantuntija, SOS-lapsikyläsäätiö
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Rohkeus Sitoutuminen Luottamus Vaikuttavuus Vastuullisuus

Me SOS-Lapsikylässä puolustamme rohkeasti lapsen oikeuksia. Tavoitteenamme on, että jokainen lapsi ja nuori saa tarvitsemansa tuen kasvaakseen mahdollisuuksiensa mittoihin. Tule tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä kanssamme!

SOS-Lapsikylä hakee

MARKKINOINTIVIESTINNÄN ASIANTUNTIJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tietoa tehtävästä

Työssäsi tuet markkinoinnin ja viestinnän keinoin tavoitettamme auttaa yhä useampaa lasta ja nuorta kasvamaan mahdollisuuksiensa mittoihin. Vastaat ehkäisevän työn viestinnän ja markkinoinnin suunnittelusta ja koordinoit viestinnän, varainhankinnan ja vaikuttamistyön viestien yhtenäisyyttä. Omana vastuualueenasi on yksityisvarainhankinnan ja yrityskumppaneille suunnatun viestinnän kehittäminen entistä tuloksekkaampaan ja myynnillisempään suuntaan. Toimit ehkäisevän työn johtoryhmän asiantuntijajäsenenä.

Mitä odotamme sinulta?

Etsimme tiimiimme henkilöä, jolla on kokemusta ja näyttöjä tavoitteellisesta ja vaikuttavasta markkinoinnista ja viestinnästä esimerkiksi yrityksessä tai viestintätoimistossa. Osaat toteuttaa kohderyhmää puhuttelevaa markkinointiviestintää ja hyödynnät dataa ja analytiikkaa työssäsi. Olet sujuva sisällöntuottaja esim. medialle, kampanjoihin, someen, esitteisiin ja muihin materiaaleihin. Yksi strategisista tavoitteistamme on vahvistaa asiantuntijarooliamme - arvostamme kokemusta median kanssa työskentelystä, kykyä tarttua ajankohtaisiin aiheisiin ja pitkäjänteisesti kehittää näkyvyyttämme.

Etsimme tehtävään kokeneempaa ammattilaista, jolla on jo osaamista strategisesta viestinnän suunnittelusta. Tehtävä ei ole esihenkilörooli, mutta arvostamme kokemusta tiimin vetämisestä tai esihenkilötyöstä ja potentiaalia kasvaa mahdollisesti vastuullisempaan rooliin. Pienessä tiimissämme tarvitaan toimeen tarttuvaa can do -asennetta ja kykyä viedä suunnitelmat käytäntöön yhteistyössä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Haluat ideoida ja opetella uutta, ja omalla energiallasi innostat myös muita.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja innostavan tehtävän lastensuojelun asiantuntijaorganisaatiossa, jossa pääset kehittymään markkinointiviestinnän asiantuntijana. Tulet osaksi tavoitteellista ja innostunutta ehkäisevän työn viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisten tiimiä. Työssäsi voit aidosti vaikuttaa, sillä suhtaudumme avoimin mielin toimintamme kasvua ja kehittymistä tukeviin uusiin ideoihin ja tekemisen tapoihin.

Tehtävä on vakituinen. Meillä on käytössä joustava hybridityön malli.

SOS-Lapsikylä tukee henkilöstön jaksamista mm. mahdollisuudella kattavaan työterveyshuoltoon sekä liikunta- ja hyvinvointiedulla. Lisäksi tuemme lounasruokailua ja tarjoamme henkilöstöllemme vapaa-ajan vakuutuksen.

Lisätietoja:

Lisätietoja tehtävästä antaa ehkäisevän työn johtaja Elina Stenvall (26.9. klo 16.30-17.30, 1.10. klo 8.30-9.30 ja 4.10. klo 8.30-9.00) p. 050 584 0279, elina.stenvall@sos-lapsikyla.fi. Hae tehtävää 13.10.2024 mennessä lähettämällä hakemuksesi verkkosivujemme sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa https://sos-lapsikyla.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=551. Hakulomake löytyy sivun alaosasta. Kerrothan meille palkkatoiveesi.

SOS-Lapsikylä

SOS-Lapsikylä on lapsen oikeuksia edistävä kansainvälinen lastensuojelujärjestö. Tavoitteenamme on, että jokainen lapsi ja nuori saa tarvitsemansa tuen kasvaakseen mahdollisuuksiensa mittoihin. Olemme voittoa tavoittelematon lastensuojelun asiantuntija, palveluntuottaja sekä lasten, nuorten ja perheiden auttaja. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962, ja se on kansainvälisen SOS Children's Villages -järjestön(http://www.sos-childrensvillages.org) jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa.

sos-lapsikyla.fi(https://www.sos-lapsikyla.fi/) Twitter(https://twitter.com/SOSLapsikyla) LinkedIn(https://www.linkedin.com/company/sos-children's-villages-finland/) Facebook(https://www.facebook.com/SOSLapsikyla)

Matkalla mahdollisuuksien mittoihin.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sos-lapsikyla.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=551&jbid=15