Ala carte kokki, Radisson Blu Plaza, Helsinki, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kokiksi Radisson Blu Plazaan
Monien mahdollisuuksien historiallinen tapahtumatalo. Tarinoidesi näyttämö.

Yksi Helsingin merkityksellisimmistä kokoontumispaikoista, jossa on ainutlaatuinen sekoitus kulttuureja, liike-elämää ja ikonista tunnelmaa. Hotelli elää vuodesta toiseen hetkessä ja työilmapiiri kannustaa ainutlaatuisella tavalla avoimuuteen, rohkeuteen ja heittäytymiseen. Radisson Blu Plazassa jokainen on oman tarinansa tähti.

Radisson Blu Plaza etsii nyt kokkia työskentelemään kokous- ja tapahtumapuolen sekä Bistro Vilhon keittiössä. Ruoka on intohimosi ja elämyksien tuottaminen asiakkaille on ensisijaisen tärkeää. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olet parhaimmillasi, kun ympärilläsi tapahtuu. Työ on vaihtelevaa vuorotyötä.

MITÄ TARJOAMME SINULLE:
Monipuoliset työtehtävät
Innostavan ja osaavan tiimin
Sokotelinja S-ryhmän laajat uramahdollisuudet
S-ryhmän kattavat henkilöstöedutOstoalennukset S-ryhmän kaupoista, ravintoloista, hotelleista ja liikennemyymälöistä
Kattavat työterveyspalvelut
Vakuutusturvan

MITÄ ODOTAMME SINULTA:
Positiivista ja ulospäinsuuntautunutta asennetta
Vankkaa ja monipuolista kokemusta keittiö työskentelystä
Hygieniapassi
Valmiutta työskennellä vuorotyössä sekä muissa Sokotelin toimipisteissä
Ravintolaliiketoiminnan ymmärrystä
Kokemusta ala carte keittiöstä

Klikkaa tästä ja katso videolta mitä Sokotelilaisuus hotelleissamme tarkoittaa!

Lisätietoja ja hakuohjeet

Työtehtävä on vakituinen ja osa-aikainen työtunneilla 90 h/3 vko.
Työehdoissa sovellamme matkailu-, ravintola ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta. Peruspalkka määräytyy TES:n mukaisten kokemusvuosien mukaan. Lisäksi sinulla on mahdollisuus ansaita TES:iä korkeampaa palkkaa riippuen kokemuksesta, osaamisesta ja vastuutehtävistä.

Jos kiinnostuit ja koet olevasietsimämmetyökaveri, täytä hakemus oheisesta linkistä viimeistään 6.10.2024.Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Lähetäthän hakemuksesi meille ainoastaan sähköisen hakulomakkeen kautta, emme huomioi sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa keittiöpäällikköSebastian Boman. Sebastianin tavoitat sähköpostilla sebastian.boman@sok.fi.

Eezy Oyj toimiiSokotelinvirallisena rekrytointikumppanina hoitaen rekrytoinnin ensimmäiset vaiheet. Työllistyt Sokotelillevakituiseen työsuhteeseen.Sokotel Oy on osa S-ryhmää. Me operoimme Suomessa kahtatoista Sokos- ketjun hotellia ja seitsemää Radisson- ketjun hotellia. Sokotel Oy toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Oulussa.

Sokotelille on myönnetty Suomen innostavimmat työpaikat tunnustus sekä Hyvän mielen työpaikka sertifikaatti. Ihminen, kasvu ja kehittyminen ovat toimintamme keskiössä, ja meiltä saat takuun hyvästä johtamisesta.Sokotel on savuton työpaikka.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/RADISSON-BLU-PLAZA-HOTEL-HELSINKI/Kokki--Radisson-Blu-Plaza--Helsinki_R-29019