Etsimme kotihoitoon lähihoitajia Hausjärvelle!, Korppi Hr Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 9.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
HAEMME LÄHIHOITAJIA KOTIHOITOON HAUSJÄRVELLE! Etsitkö työtä paremmin korvauksien ja eduin? Etsimme juuri sinua työskentelemään Hausjärvelle kotihoitoon! Päätät itse milloin työskentelet! Tuemme työntekijöitä kaikissa työskentelyyn liittyvissä asioissa tilanteen niin vaatiessa. Meidät saat kiinni puhelinsoitolla, tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä myös iltaisin ja pyhinä.

Edellytykset:
-Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja
-Lääkehoitolupa, LOVe
-Rikosrekisteriote 1.1.2024 voimaantulevan lain sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta (741/2023) mukaisesti iäkkäiden ja vammaisten kanssa työskenteleviltä.

Korppi HR on kasvava, palvelun laatuun, ammattitaitoon ja hyvinvointiin panostava henkilöstövuokrausyritys.

Olemme kotimainen yritys, joka toimii julkisen ja yksityisen sektorin luotettavana kumppanina kaikkialla Suomessa. Työnantajana olemme joustava, rento ja oikeudenmukainen. Työntekijöillä on mahdollisuus suunnitella omaa työtään ja vaikuttaa omiin työvuoroihinsa.

Korpin esihenkilöt ovat aktiivisesti mukana työnteossa myös kentällä. Näin olemme jatkuvasti ajan tasalla myös siitä, millaisessa ympäristössä meidän hoitajamme työskentelevät, jotta osaamme johtaa paremmin. Työntekijöidemme hyvinvointi on ykkösprioriteettimme.
#Me välitämme

Sekä tarjoamme sinulle kuntosali- ja ryhmäliikuntaan kuukausikortin työsuhde-etuna!

Lisätietoja:
https://www.korppihr.fi
050 313 0934
rekry@korppihr.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://duunitori.fi/etsimme-kotihoitoon-lahihoitajia-hausjarvelle-sdsuu-18598642/hae