Ohjaaja, Savas-Säätiö sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ohjaaja, Maahisentaipaleen asunnot, Mikkeli
Määräaikainen työsuhde ajalle 11.11.2024 - 31.8.2025. Työ on kolmivuorotyötä.

Hei Sinä hyvä tyyppi! Etsimme tiimiimme ammattitaitoista, innostunutta ja työhönsä motivoitunutta ohjaajaa. Työssä pääset käyttämään omaa persoonallisuuttasi ja luovuuttasi. Tärkeintä on, että kohtaat ennakkoluulottomasti ihmisiä ja suhtaudut avoimin mielin uuteen.

Maahisentaipaleen asunnot tarjoaa sekä ympärivuorokautista palveluasumista että yhteisöllistä asumista. Ryhmäkodissa ja rivitaloissa on yhteensä 25 asiakaspaikkaa. Meillä pääset osalliseksi tiimiä, jossa mahdollistetaan asiakkaiden omannäköinen ja hyvä elämä. Perushoidon lisäksi huolehdimme jokaisen asiakkaamme yksilöllisistä tarpeista tavoitteenamme sujuva arki, iloineen ja suruineen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän yksikössämme.Toimintamme peruspilareita ovat palvelujen hyvä laatu ja aktiivinen kehittäminen. Meillä saat Epassi Flex-edun, työterveyshuollon sekä hyvät mahdollisuudet kehittää työssä tarvittavaa osaamista koulutuksilla (esim. AVEKKI, kommunikaatio ja vuorovaikutus, autismi, kehitysvammaisuus, LOVe ja kirjaamiskoulutus). Vuosittain vietämme työryhmässä yhteistä aikaa tyhypäivän merkeissä.

Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan koulutusta (esim. lähihoitaja, sosionomi). Huomioimme myös alan opiskelijat.
Edellytämme sinulta tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista.

Hae työpaikkaa osoitteesta